Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belka podatkowa

Niezręczna sytuacja... jak powinna się zachować kobieta :P

Polecane posty

Gość Belka podatkowa

Moje drogie Panie jakbyście się zachowywały w takich sytuacjach. Co jakiś czas spotykacie się w gronie złożonym z waszej skromnej osoby, waszego ukochanego/narzeczonego/męża itp. oraz waszego wspólnego znajomego. Ten znajomy to ogólnie ogarnięty człowiek, inteligentny, sympatyczny, czujecie, że was lubi, singiel. Jednak na każdym spotkaniu komplementuje do waszego ukochanego inne kobiety i rzuca tekstami typu "o, to jest prawdziwa/piękna kobieta" i wskazuje na jakąś urodziwą damę, "o, dzisiaj widziałem kilka naprawdę fajnych blondynek" i wiecie tego typu smaczki. Oczywiście o was nigdy, przenigdy nic dobrego nie powiedział...nawet z grzeczności :P. Jak się zachowujecie... mówicie coś? nie mówicie? Mówienie" o rzeczywiście, bardzo ładna dziewczyna" jest ok? czy lepiej nie mówić nic :P Nie wiem, jak reagować w takich sytuacjach. Zwłaszcza, że nie mam zwyczaju rozmawiać o urodzie innych ludzi- jacy by oni nie byli. W myślach doceniam to, co ładne, ale nie mówię o tym. Jeśli chwalę, to za wyczyny/ charakter. Jak tu się do tego odnosić :P

Gość gość
Zrobić tak, żeby już nie był w towarzystwie.

Gość gość
ale co Ci przeszkadza? Całkowicie normalne zachowanie

Gość Belka podatkowa
ale serio? Nie spotykałybyście się z osobą zachowującą się w ten sposób? Bo ogólnie to wartościowy człowiek, taki można powiedzieć na poziomie. Tylko te jego zachowania są hm... no niezręczne.

Gość gość
spotkaliśmy, my faceci zawsze tak mamy :) to normalne zachowanie, uwierz że wy kobiety też to robicie

Gość gość
Jeśli normalne to ok. Tylko jak reagować? Co odpowiadać?

Gość gość
Nie spotykajcie się. Jeszcze ci zrobi zla opinię do narzeczonego.

Gość gość
Jak macie mniej niż 25lat to powiedz mu "i tak Ci nie da" :P

Gość gość
Ten znajomy nie ma do ciebie szacunku.

Gość gość
"Nie spotykajcie się. Jeszcze ci zrobi zla opinię do narzeczonego. " Wiecie... on nie mówi o mnie nic złego. Dobrego też nie :P "Jak macie mniej niż 25lat to powiedz mu "i tak Ci nie da"" niestety więcej niż 25 :P "Ten znajomy nie ma do ciebie szacunku. " Dlaczego tak uważasz?

Gość gość
Jeżeli skomentuje Ciebie to facet poczuję się zazdrosny więc logiczne że tego nie zrobi. Najpewniej jest samotny więc komentuje kobiety by nie wyjść na aseksualnego. To normalne, my faceci tak robimy, powiedz mu że i tak mu nie da, ew by zagadał, ew skomentuj że jest fajna, nie krytykuj bo wyjdziesz na zazdrośnice

Gość gość
dziękuję Wam za kulturalne odpowiedzi. Rozjaśniliście mi to i owo. Wiem już, co będę odpowiadać. Ogólnie to sytuacja była niezręczna. Na zazdrośnicę nie chcę wyjść. Cieszyłabym się, gdyby znajomy ułożył sobie życie z którąś z tych pań, które mu się podobają. Dobrej nocy Kafeteriowicze :)

Gość gość
dziwne, że twój facet nie reaguje typu - ale moja jest ładniejsza nie uważasz? albo no tak ta jest niczego sobie ale nie to co moja itp - to twój facet powinien dostać po uszach a nie znajomy