Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział że nic do mnie nie czuje

Polecane posty

Gość gość

Mój były już chłopka zostawił mnie ponieważ stwierdził że nic do mnie nie czuje ale bardzo nalegał żebyśmy zostali w przyjacielskich stosunkach. Czy jest szansa że jednak wrócimy do siebie?

Gość gość
Po co ta agresja? Bardzo cierpię z powodu rozstania, a jego sygnały są niejasne, jak rozmawiamy twierdzi że bardzo mnie lubi, że jestem jedyną osobą z którą może tak otwarcie rozmawiać i nie chce kończyć znajomości.

to nie agresja, to zdrowy rozsądek i efekt działania mózgu, którego u ciebie jakoś nie znajduję....

Gość gość
Chyba raczej osoba, która obraża nieznajomych ludzi ma coś z sobą. Bo skoro uważasz, że popełniam błąd, czegoś nie rozumiem, to mi to wyjaśnij.

Gość Sanitas prawdziwa
Taka przyjaźń może być bardzo fajna. Mówię z doświadczenia, bo to zazwyczaj ja odchodziłam od facetów i proponowałam przyjaźń.

Gość gość
Tylko nie wiem czy będę w stanie się z Nim tylko przyjaźnić, dalej go kocham i nie wyobrażam sobie sytuacji, kiedy on kogoś pozna, będę wtedy cierpieć jeszcze bardziej.

Gość gość
Nie ma przyjazni mesko-damskiej. To tylko pic dla naiwnych kobiet, ktore zaangazowaly sie emocjonalnie i pojda na kazdy uklad, byle tylko faceta nie tracic z oczu. Facet nic do ciebie nie czuje, ale i nie chce zrywac kontaktu. A dlaczego? Bo chce pobzykac bez zobowiazan. Pytanie, czy tobie to pasi. Ale raczej watpie.

Gość gość
W złości napisałam mu że pewnie chce sobie zostawić "otwartą furtkę" w razie czego, to mi napisał, że nie ma takich zamiarów, po prostu chce mieć kontakt i żebym napisała jak ochłonę.

Gość gość
No jasne, ze ochlon najpierw..... Facet ci szczerze napisal, ze nic do ciebie nie czuje. Wiec czego ty jeszcze od niego oczekujesz? Jak chcesz budowac zwiazek bez emocjonalnego zaangazowania z jego strony? To przykre, ale czas zdjac rozowe okulary i ocenic sytuacje realnie. On zaproponowal przyjacielskie stusunki, bo: - nie chce cie urazic calkowitym zerwaniem i gra na zwloke; - chce od czasu do czasu miec seks bez zobowiazan. Ochlon i przemysl to. Ja bym sie juz do niego nie odezwala. Im szybciej sie od niego odseparujesz emocjonalnie, tym lepiej dla ciebie.

Gość gość
moja kolezanka byla w takiej sytuacji, ma 39 lat wiec nie jest jakas nastolatka, facet tak sie nia bawil przez 1,5 roku, tez odchodzil I wracal,kiedys po zabawie sylwestrowej po ktorej nocowal u niej, rano wyszedl a po 10 min sms-ze jej nie kocha I niechce z nia byc, dodam ze byl I znikal na miesiac czy dwa...I tak w kolko, a facet byl dobrze po 30-tce, nawet nie mial odwagi powiedziec jej w twarz tylko wyslal smsa...zniknal na pol roku w koncu sie zjawil I powiedzial tak sobie ze z nia zamieszka, zamieszkali a ze ona byla zdesperowana z powodu wieku I braku rodziny, szybko zaszal w ciaze, tera maja 3-miesiaczna coreczke, slubu on niechce chociaz dal jej pierscionek zareczynowy I zyja....wiec widzisz roznie bywa...

Gość gość
To jest takie ciężkie, jeszcze on nawet po rozstaniu był dla mnie taki kochany :( Muszę się pozbierać.

Gość gość89895
dasz rade bedzie ok ;)

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Problemem jest to że mnie zostawił