Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Belkaa11

Czy mogę być w ciąży?!

Polecane posty

Nie mam okresu od miesiąca, wczoraj wystąpiły jakieś lekkie plemienia wtedy kiedy występował termin okresu w czerwcu. Zrobiłam 5 testów w maju po terminie spodziewanej miesiączki, w różnych odstępach. Wszystkie wyszły negatywnie. Kochałam sie z zabezpieczeniem i nic nie pękło a tym bardziej nie zsunęło. Ogólnie to nie mam poza tym żadnych objawów, a minęło już ponad miesiąc od ostatniego stosunku. Czy mimo to te plamienia mogą być oznaką ciazy?

Gość gość
Pewnie cię dobrze ruchoał i nie czułaś.

Gość gość
Jeśli się zabezpieczałaś to nie. Jeśli miesiączka spóźnia się dwa tygodnie to idź do ginekologa.

Gość gość
Raczej nie. Objawy powinny się już pojawić np w 3-4 tyg od tego dnia z Twoim facetem.

Mam zamiar iść do ginekologa w następnym tyg, ale się bardzo boję, bo wiem że plamienia to jeden z objawów ciąży, ale przecież wszystkie testy wyszły negatywnie :/

Gość gość
Ale takze objawy zaburzen hormonalnych co w twoim przypadku pewnie ma miejsce.

Gość wkaro
Witam. Ja poprzedni @ miałam 11.05 trwał 3 dni i byl bardzo skąpy zawsze miałam 6. Teraz spóźnia mi się 6 dni. Wczoraj zrobiłam test wynik negatywny. Myślicie że coś jeszcze może z tego być?

Gość gość
może miałaś cykl bezowulacyjny. Wyznaczasz sobie fazy cyklu?

Gość wkaro
Dostałam @ 18.06 ale dziś juz prawie nic nie krwawie. Nie wiem co się ze mną dzieje. Zawsze miałam @ jak w zegarku a teraz poprzedni spóźniony 5 dni i trwał 3 dni i teraz znów spóźniony i bardzo skąpy

Gość gość
obserwujesz sobie fazy cyklu? warto to robić, bo szybciej można wychwycić takie anomalie. Jeśli nie to zacznij. Pomocny może być tester na ślinę np Afrodyta. Fajne jest to że jest wielokrotnego użytku.