Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dla pieciolatki

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym kupić prezent dla mojej pięcioletniej siostry na urodziny, nie mam za bardzo pomysłu :( Na prezent mogę przeznaczyć około 300zł. Poradźcie :D

Gość gość
rolki, hulajnoga, kucyki pony

Gość gość
Kupno prezentu dla 5-latki, zwłaszcza z takim budżetem to pikuś. Można by wymieniać i wymieniać. Tym bardziej, że to Twoja siostra. Spróbuj kupić dla 11-letniego chłopca, zwłaszcza jeśli nie gra w gry komputerowe. :o

Gość gość
rolki - odpadają , uważam ,że jest jeszcze za mała. Hulajnoga prędzej ale ma nowy rower więc nie wiem czy będzie chciała jeździć. Owszem pikuś ale chciałabym jej coś kupić takiego czego jeszcze nie ma. I ,żeby padła z wrażenia .:D No fakt dla chłopca w wieku szkolnym ciężej :)

Gość gość
U nas hitem są zestawy Lego friends i Lego Elves:-) i właśnie w tych kategoriach cenowych kupisz już fajny duży zestaw:-)

Gość gość
Patrzyłam teraz na lego ale jakoś nie przemawiają do mnie... Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?

Gość gość
Może Walkie Talkie? Mój 5 letni syn dostał na swieta i jest zachwycony :-) gada przez nie non stop. Proponuje jednak by było z baterią, która można naładować jak akumulatorek do tego paluszki w razie w.

Gość gość
Tablet

Gość gość
W tym wieku dziewczynki już mają swoje zainteresowania.... Moja uwielbia obecnie krainę kodu i my Little pony... Jak bym miała kupić jej coś żeby padła to bym albo kupuila torbę gadżetów krainy lodu ( ciuch, opaska, torebka, plecak, itp) albo jakiś wypasiony zestaw my Little pony ( domek, Celeste gadajaca itp)... Nie wiesz czym interesuje się siostra? To z zabawek.... Tabletu nie kupuj będzie cały dzień się e niego gapila a ma dopiero 5 lat....