Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam nie pasuje w wygladzie 30stek

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekawosci, bo i tak nie wierze, ze kazdy facet na oko odrozni, ktora kobieta ma ile lat, wiec moze uprzedzenia rodza sie dopiero jak kobieta zdradzi swoj wiek. Wiec moze powinnam zapytac co przeszkadza wam w wygladzie kobiet? Chociaz jak patrze po ulicy, to widze ze facetom zupelnie nic nie przeszkadza... ani tluste klaki ani dyskotekowy make-up.

Gość gość
Jeśli trzydziestka jest ładna i ma fajny tyłek oraz fajne cycki a przy tym wygląda młodo to absolutnie nic. Wszystko jest w najlepszym porządku ;)

Gość gość
Nadwaga.

Gość gość
ale z moich obserwacji wynika, że więcej jest młodych dziewczyn otyłych niż kobiet 30+.

Gość gość
Mi najbardziej to ze maja ciśnienie na stabilizację. Jeśli jej odpowiadasz to od 3 randki oczekuje oswiadczyn albo przynajmniej wspólnego zamieszkania.

Gość gość
Z moich wynika co innego. A poza tym młoda z nadwagą nadal ma młode ciałko i można je pomiętosić, tu 30tki to już nie jest seksowne, a u jeszcze starszej to już w ogóle tragedia.

Absolutnie nic nieprzeszkadza. Moim zdaniem kobieta w wieku 35 lat jest w kwiecie swojego rozwoju. Idealny wiek, idealne ciało ( o ile dbała o nie). No poprostu esencja kobiecości :) A generalnie najbardziej przeszkadza nadwaga i to ciśnienie na stabilizacje choć stały związek = stały seks

Gość gość
Chłopaki to ja wam oddam swoją żonę 35 lat całkiem zadbana, ba ja nawet kurna do place żebyście ja wzięli. Oczywiście za wady ukryte w postaci marudzenia, ciągłych wizyt u mamusi, narzekania ze ona wszystko robi - nie odpowiadam.

Gość gość
Jak wyślesz kurierem i dasz 10 dni na zwrot to biorę.

Gość gość
gość dziś Chłopaki to ja wam oddam swoją żonę 35 lat całkiem zadbana, ba ja nawet kurna do place żebyście ja wzięli. Oczywiście za wady ukryte w postaci marudzenia, ciągłych wizyt u mamusi, narzekania ze ona wszystko robi - nie odpowiadam. aaaaaaaaa ale pewnie znasz ja dluzej, tzn poznales zanim osiagnela ten straszny wiek 30? Wiec byla taka sama wtedy.

Przeciez tak samo moze marudzic 25 latka i stroic fochy. Fajna sympatyczna atrakcyjna kobieta 35 letnia to marzenie

Gość gość
Poznałem ja jak miała 24, 29 ślub a od 32 zaczyna mnie lekko denerwować. W wieku 35 lat bliżej jej mentalnie do 60 niż do 20.

Gość gość
Oj tam, najlepsze sa wlasnie zwiazki, ktore zaczely sie w wieku studenckim. Jakbys teraz poznal mloda sikse to nie wiem czy by bylo lepiej ale temat byl o wygladzie.

Gość gość
Ja mam 29. Ciałko niczego sobie. Wręcz mówią, że nie jestem szczupła, ja jestem... chuda. :D a kiedy mówię, że muszę kilo zrzucić to jakby tego nie słyszeli hahaha. Grunt to trzymać wagę. Ja 167, 57kg. W sam raz.

Gość gość
Wygląd jest pochodną mentalności jak napisał kolega na gorze. Ja od trzydziestki oczekiwałem eleganckiej seksownosci w wyglądzie. Niestety jest tak ze albo na sile chcą być 17 albo uważają że już nie wypada.

Gość gość
Ale co to znaczy wpraktyce? Czyli tshirt i szorty nie moga byc jak jest goraco? Musi byc garsonka?

Gość gość
Dlaczego piszecie, że 30-latki mają ciśnienie na stabilizację? W pracy mam 3 panny - 2 wiek 23 lata, 1 wiek 21. 23-latka i 21-latka poznały facetów - jedna w marcu, druga w czerwcu i obie chcą wyjść za mąż jeszcze w tym roku. Druga 23-latka ma faceta od 1,5 - nie oświadczył się, zrzędzi, że jest starą panną i pokątnie szuka drugiego. Na pewno to problem trzydziestek?

Gość gość
zmarszczki, żylaki, siwe włosy, brak uzębienia...

Moim zdaniem 30to latki są całkiem całkiem. Pod warunkiem, że na siłę nie robią z siebie 19to latek;)

Gość gość
Chęć zamieszkania jak najszybciej nie zależy od tego czy ma się 23 czy 30 lat ale od poziomu samooceny jeśli laska uważa się za niewiele wartą to chce jak najszybciej ustrzelić faceta i niewiele ma to wspólnego z wiekiem

Gość gość
Z moich wynika co innego. A poza tym młoda z nadwagą nadal ma młode ciałko i można je pomiętosić, tu 30tki to już nie jest seksowne, a u jeszcze starszej to już w ogóle tragedia. xxx w takim razie twoja stara matka, która wys\rała takie g0\0wno jak ty musi być koszmarną TRAGEDIĄ :O ile twoja matka stara rura ma lat, po 40tce co?? żal mi tej starej ko\/\/orvy twojej matki, szkoda że nie widzi co jej synalek wypisuje na forach i jakie ma ZDANIE O WLASNEJ MATCE

Gość gość
3 z przodu 4 jest de best

Gość gość
zmarszczki na twarzyblee

Gość gość
w takim razie twoja stara matka, która wysrała takie g0wno jak ty x Nawet menele i pijaki spod budki z piwem i najgorsza patologia nie używa takiego słownictwa. Kim Ty kur jesteś? AA już wiem. Starą i samotną babą :)

Gość gość
A ja swoje 4dziestki są najlepsze ociekaja erotyzmem co im w duszy gra Swobodne ,inteligentne, odważne w kontaktach... Kto spróbował ten wie 3majcie się Już nie przeszkadzam i znikam

Gość gość
Kobieta może być seksowna i do 50tki, o ile jest szczupła, pewna siebie i o siebie dba. Problem jest tylko taki, że mało której chce się o siebie dbać.