Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile placicie za wynajem mieszkania?

Polecane posty

Gość gość

I ile macie metrow2? Ja place 1000 za 43 m . I nic wiecej mnie nie obchodzi w tym tv internet i cale umeblowane w centrum. A u was jak jest

Gość Alkocholik 22 lata
w jakim mieście?,jakoś bardzo drogo nie placisz

Gość gość
My nie płacimy za wynajem mieszkania. My jesteśmy dorośli i sobie kupiliśmy mieszkanie. I sobie mieszkamy.

Gość gość
Z dziewczyna mieszkam. Male miasto

Gość gość
Tez mamy w planach kupic:)

Gość gość
Ja posiadam 3 mieszkania w warszawie i biorę następujące czynsze: - 21 m 1500 właściciel opłaca wszystkie rachunku ochota - 28 m Ursynów 1400 rachunki wynajmujący -57 m Kabaty 2300 rachunki wynajmujący.

Gość gość
to zalezy ja tu w los angeles place 3000 miesiecznie ale dziele mieszkanie z takim s*******nem on placi polowe co za sukinsyn niech on w********a ten s*******n 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Z dziewczyną masz w planach kupować mieszkanie? Pewnie tylko rochasz, ale jeszcze nie byłeś rochany :)

Gość gość
2200 z a 50m2 w łodzi , nowy blok , zamkniete osiedle

Gość Alkocholik 22 lata
gość dziś My nie płacimy za wynajem mieszkania. My jesteśmy dorośli i sobie kupiliśmy mieszkanie. I sobie mieszkamy. x P*****l sie bucu

Gość gość
900zł wynajem z czynszem plus media oczywiście 49m kwadratowych , miasto nieduże :). musieliśmy wydac trochę kaski na odświeżenie (podłogi, ściany) i sprzęty (pralka, lodówka, trochę mebli, itd).

Gość gość
Warszawa jest chyba najdroższa i tu ceny są wysokie. Np.3pokoje na Mokotowie lub w innej super lokalizacji kosztują 2500-4500zł., ale jak się trafi mieszkanie za 2100-2300zł.+liczniki t dla ludzi też jest za drogo. Niestety same mieszkania są drogie...a właściciele też są często pazerni, choć wielu twierdzi, że najemcy strasznie niszczą.

Gość gość
Ale najmujący bierze kaucje i często nie chce zwrócić

Gość gość
dlaczego nie chce zwrócić kaucji? Poniszczyliście coś?

Gość gość
Co za pytanie? Jak się mieszka nie w swoim to sie sra na sufit, a drzwi zamyka be użycia klamki. Dziwne?

Gość gość
a co byście zrobili wiedząc, jak najemcy szanują cudzą własność: wynajęlibyście mieszkanie komuś czy szukali pracy za tę samą kwotę. Mieszkanie bez problemu można wynająć za 2000. Jako nauczyciel nie zarobię 2000.

Gość gość
nie wynajmować, ewentualnie 1 pokój podnająć jak trzeba. Bo ci zrujnują obcy ludzie.

Gość gość
Kawalerka w mieście 45tys mieszkańców, blok na osiedlu w centrum, ogrzewanie miejskie, woda ciepła miejska, 32m2, panele, okna plastiki, wszystkie sprzęty, kuchnia pod zabudowe - 400zł odstępnego i jakieś 380zł rachunków

Gość gość
ja place 400 za ponad 50m2 +strych i piwnice bardzo blisko rynku w malym miescie, ale to mieszkanie w starej kamienicy i sama musialam wyremontowac.

Gość gość
W Wawie dobra cena za mieszkanie w dobrej lokalizacji to 1500zł.+liczniki za 1pok, 1700zł.+liczniki za 2pok. i do 2500zł za 3pok., ale to wtedy gdy standard jest już taki prawie lux. A tak to jest od groma drogo :o

Gość gość
i te podane ceny już są drogie jak na polskie warunki

Gość gość
Jak cie nie stać na wynajmowanie, to se kup mieszkanie :)

Gość gość
3 tys, 2 pokoje, wwa

Gość gość
Wynajmuje dom za 400 zł + rachunki. Pokój i drugi z aneksem kuchennym, łazienka, duże podwórko

Gość Jedynaczka4
Dlatego kupiliśmy z mężem 3 pokoje z kuchnią 67 m.2. Zamiast nabijać kasę właścicielowi w to miejsce płacimy kredt, znacznie mniejszy - na pewno nie 1000- 2500 zł.jak tu piszecie.

Gość Ahmed von Cyferblat
Kup debilator! Dostaniesz bon na żur :classic_cool:

Gość gość
1600 zł pln rachunki około 150 zł mies., 3 pokoje,koło metra Słuzew. Wyposazenie-prl. Pralka,lodówka. Balkon. 10 pietro z 10 Szukam chętnych ,od lipca.

Gość gość
10 piętro? O to ja wezne za te pieniondze - można fajnie skoczyć na bańke? Beton czy trawa?

Gość gość
jak się ma zapłacić to każda cena jest droga. Nabijam kieszeń właścicielowi to uogólnienie, bo różne są sytuacje. Dla ludzi każda cena jest za wysoka, ale gdyby mieli wpuścić w mieszkanie obcych to wyglądąłoby to inaczej.

Gość gość
Masz racje ja nie rocham ja sie kocham :) Mieszkam z nia bo to moj kwiatuszek najslodszy najwazniejszy a ty chyba nie miales prawdziwej kobiety!