Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina kurka

ostrzegam przed godzeniem się na anal

Polecane posty

Gość kalina kurka

ktoś zablokował temat chyba. a chciałam napisać jeszcze parę słow bo widzę że kontynuowaliście temat choć dyskusja przybrała nieco inną formę. wnioski są jednak takie, że faceci uważają się za ekspertów w sprawie seksu analnego i są mądrzejsi i mają bardziej fachową wiedzę od lekarzy. są tez wręcz oburzeni gdy ktoś uważa anal za coś złego, niebezpiecznego dla zdrowia a najbardziej gdy się mówi że to niezgodne z naturą. bo faceci wiedza lepiej.. i zmuszają swoje partnerki do analu, a dziewczyny godzą się bojąc się porzucenia. oczywiste jest że zdecydowana większość jak nie każda zmusza się do tego ze względu na faceta. Sama uważałam się za głupią i niedoświadczoną dlatego się zgodziłam, bo myślałam że facet jest doświadczony to wie i że z innymi pewnie miał więc ze mną musi mieć bo inaczej pójdzie do innej , że ma swoje potrzeby. faceci (większość) myślą tylko o sobie, nie ważne jest dla nich nawet twoje zdrowie . mój apel jest prosty- dziewczyny myślcie przede wszystkim o sobie, o konsekwencjach, zastanówcie się czy warto poświęcać się dla faceta i jego "potrzeb". Czy warto narażać własne zdrowie dla kogoś kto nas nie kocha tylko kocha siebie samego i musi się gdzies wyżyć, ulżyć sobie a później jeszcze pochwalić się kumplom że jego kobieta daje też w doope, w gardło i jeszcze nie wiem gdzie tam faceci lubią

Gość gość
Znów ta sama prowokacja, wakacje sie zaczynają i juz dziecko fantazjujesz ? a moze ksiądz cie gwałcił i masz uraz ? W Y P E R T A L A J z tego forum raz na zawsze

Gość kalina kurka
powyższy komantarz kolejny raz jest dowodem na to że faceci boją się że to przeczytają ich partnerki i zaczną sobie zdawać sprawę z niebezpieczeństwa jakie jest związane z praktykowaniem seksu analnego

Gość kalina kurka
sami widzicie jaką złość i nienawiść wywołuje u facetów nie godzenie się na te praktyki. zastanówcie się czy warto w ogóle być z takimi facetami..

Gość gośćOla
hmmm a co jeśli dla mnie jest to równie przyjemne jak dla mojego partnera ? :) jestem kobietą a propo , żeby nie było że piszę facet który boi się że przeczyta to duża ilość kobiet

Gość gość
założę się że powyższa odp dał facet

Gość gość
O ile sie zakladasz? Niech kazdy pilnuje swojegl doopska i robi z nim co chce. Co cie cudze d**y obchodza?

Gość gośćOla
nie , nie dał :) Mój facet na początku robi to bardzo delikatnie i czule żeby nie bolało , nie wpycha mi od razu na chama całego penisa , tylko po trochu żeby dziurka powoli się rozciągnęła do właściwego rozmiaru . Później z każdą chwilą jest co raz milej , ja np bardzo lubie :) zależy od gustu ... nie widze w tym nic dziwnego . A jeśli chodzi o zdrowie ... cóż , na coś umrzeć trzeba a ja nie mam zamiaru odbierać sobie przyjemnośći

Gość gość
ale dupa jest od srania a nie walenia. ciekawe czemu sami nie dadza sobie wepchnac czegos do tyla.chore glowy

Gość gośćOla
Tak jak już powiedziałam , sprawa indywidualna każdego z nas . Większość Pań które tak krytycznie do tego podchodzą , pewnie nigdy nie miała z tym do czynienia i okej nie namawiam nikogo . Też czułam obrzydzenie kiedy bylam dziewicą , teraz mam pierwszego wlasciwie partnera seksualnego bo partnerów miałam wiele ale zawsze wiedziałam że nie dam pierwszemu lepszemu tylko temu co do którego będe pewna na 100 % . I od razu na wstepie zapowiedziałam mu że nigdy w zyciu nie wezme jego penisa do buzi , i nie zgadzam się na żadne fetysze . Po kilku tygodniach obrzydzenie zeszło ze mnie całkowicie , zaczełam kochać całe jego ciało i wiedziałam że jest już moje i nie ma sie czego brzydzic . I dobrze ktoś wyżej napisał , dlaczego krytykujecie kogoś za to że lubi w pupe ? Przecież to nie wasza pupa tylko moja więc co Was tak w tym boli ? POLAKU NIE POLAKUJ i przestań wtrącać się w czyjeś sprawy a tymbardziej sprawy intymne ...

Gość kalina kurka
jasne że każda może robić ze swoją doopa co zechce jej prawo. Chodzi mi jednak o presję ze strony facetów , i nie tylko , bo moja koleżanka sama mnie namawiała " faceci to uwielbiają , ja wolę mu to dać niż by miał iść" do innej "dlatego lepiej spróbuj jak chcesz z nim być". chodzi mi także o to by dziewczyny zaczęły myśleć , żeby nie robiły czegoś wbrew sobie. Jak ktoś chce może sobie ręce czy głowę nawet wkładać do tyłka, tylko , jego sprawa, ale niech robi to sam od siebie z własnej woli. najwyżej będzie mięć to co ja albo i gorzej.

Gość gośćOla
@kalinakurka owszem to prawda :) W ogóle nie rozumiem takiego myślenia , dam mu to bo mnie zostawi ... Taka kobieta ma chyba za dużo kompleksów i nie zna swojej wartości . To ona chce żeby on z nią był tylko dlatego że daje mu podczas seksu wszystko czego on zapragnie ? Właśnie nie , jeśli kocha to uszanuje jej decyzje i powstrzyma swoje zapędy . A jeśli nie i odejdzie to chyba lepiej że odszedł bo z takim facetem nie warto być i podtrzymywać związku seksem . Nie wiem co masz pewnie jakaś choroba i współczuje Ci bardzo ...