Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hatice

Czy związek po zdradzie może być jeszcze udany?

Polecane posty

Gość hatice

Witam oczko.gif Po długim czasie zdecydowałam się opisać swoją historię tutaj, ponieważ czas nie leczy ran w moim przypadku i mimo ze wybaczyłam nei moge zapomniec. Zacznę od tego mam 21 lat z partnerem jestesmy łącznie 6lat . Bylismy bardzo udana para az do czasu gdy wyjechał na tydzien do Krakowa i tam zdradzil mnie na dyskotece... Co prawda był to jedynie pocałunek, ale i tak nie potrafie sobie z tym poradzić, ja wiem ze moze to dla niektorych jest smieszne jednak dla mnie wiernosc jest swieta i wiele od siebie wymagam jak i od partnera w tej kwestii. No wiec co dalej dowiedziałam się o tym po pol roku od tego zdazenia z jego konta na fb poniewaz wciaz pisal oraz flirtowal z ta dziewczyna.. Rozstalismy sie na 4 miesiace ja w tym czasie zrobiłam to samo ale nie dlatego ze chcialam tylko na zlosc i ja wiem ze to jest glupie i dziecinne niestety nie umialabym mu wybaczyc dopoki sama nie zrobilabym tego co on . Teraz juz jestesmy razem po raz kolejny. On jest dobry stara sie ale ciagle sie klocimy dlatego ze ja nei potrafie zapomniec . Awantury sa doslownie o wszystko i to glownie ja je wszczynam "bo mi sie przypomnialo". Ale juz nei chodzi o to ja poprostu mysle o tym 24h na dobe ,płaczę, nawet po nocach mi sie to sni tak bardzo mu ufalam a on mnie oszukal , kontroluje go na kazdym kroku nie ufam mu to wszystko wykancza nas psychicznie a ja nie wiem co zrobic. Najprosciej bylo by odejsc jednak jestesmy ze soba tak dlugo mimo mlodego wieku a ja go bardzo kocham i nie wyobrazam sobie zycia z kims innym. Prosze o jakies rady i obiektywna opinie, poniewaz chcialabym uratowac ten zwiazek ale nie wiem czy potrafie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować