Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto był na masażu erotycznym

Polecane posty

Gość gość

i jakie wrażenia po nim macie

Gość gość
Pozytywne tylko trzeba wiedzieć gdzie iść

Gość gość
Mialam ochote,ale maz postawil warunek ,ze bedzie caly czas przy masazu.Liczylismy sie z tym ,ze moze dojsc do seksu z masazysta.My dobiegamy do trzydziestki masazysta mial dwadziescia piec lat dobrze zbudowany.Gdy przy masazu jun nie moglam wytrzymac podniecenia prosilam by mnie ktorys z nich zerznal maz lub masazysta.Spytal masazysta czy moze oboje rownoczesnie odparlismy ze tak.Wiec facet niczym ginekolog nie szybko sie podnieca naga dziewczyna to mnie dlugo rznal nim doszedl ,ja mialam dwa szczytowania.Po jego wytrysku powiedzial mezowi jest teraz twoja.Maz szybko trysna z mocnego podniecenia.Po wszystkim powiedzial nam,ze powiedzial mezowi ze jest twoja bo bardzo czesto sa pary razem i po nim maz ma seks i zawsze z bardzo obfitym wytryskiem spermy.

Gość skiza
Czesc Gino-napalencu :classic_cool:

Gość acordeon
To zależy u jakiej masażystki się było u jednej nuda i rutyna u drugiej sam dotyk pośladków wywoływał już dreszcz podniecenia jedna ma to w dłoniach inna niestety nie nie trzeba iść na masaż erotyczny wystarczy iść do normalnego gabinetu masażu żeby było fajnie:)

Gość KamilaLlll
Na Śląsku mogę polecić Pana Dawida, dawid.wolin@o2.pl