Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z chamem?

Polecane posty

Gość gość

Znaliśmy się dwa lata ,był moim pierwszym facetem..byłammu wierna do tego stopnia że kolegom z rocznika na ulicy nawet czeć nie mówiłam,nigszie nie wychodziłam..bo byłam z nim.obiecywał ślub,wiedział ze jest moim pierwszym,pewnego razu jego rodzice zaprosili mnie na 50-te urodziny jego ojca(2 maja 1997)r.zapytał mnie "chcesz miec dziecko?"osp."chcę",potem już tylko szalałam ze szczęscia .Zaraz potem poznał inną i zostawił mnie samą ..i zwalił cała winę na mnie.pewnego razu mama dowiedziała się ze sąsiad spotkał go na dyskotece a on spytał o mnie słowami"puchnie już ta k***a"?Koszmar.

Gość gość
Rzeczywiście cham ;-( zostawił Cię w ciąży czy samą?

Gość gość
To na fajnego kolesia poleciałaś :P A niby to porządni są w związkach a chamy same hehe jest odwrotnie

Gość gość
Zostawil mnie w ciazy To bylo 18.l temu.Dzis wszystko odzylo .,...mam dosyc nie ćhce juz zyc ,,teraz on nastawia wszystkich przeciwko mnie nawet dzieci.Syna sie. Kiedys wyparl i zabronil mi podac jego nazwiska na polozniczym.Wszyscy wiedza ze to jego syn bo wszyscy widzieli mnie na tych urodzinach ``2 maja ,a syn urodzil sie koncem stycznia wiec sie nie wyprze nawet jego gr. Krwi ma niby go uznal ale ja mu nigdy nie wybacze tego co zrobil.

Gość gość
Zostawil mnie w ciazy To bylo 18.l temu.Dzis wszystko odzylo .,...mam dosyc nie ćhce juz zyc ,,teraz on nastawia wszystkich przeciwko mnie nawet dzieci.Syna sie. Kiedys wyparl i zabronil mi podac jego nazwiska na polozniczym.Wszyscy wiedza ze to jego syn bo wszyscy widzieli mnie na tych urodzinach ``2 maja ,a syn urodzil sie koncem stycznia wiec sie nie wyprze nawet jego gr. Krwi ma niby go uznal ale ja mu nigdy nie wybacze tego co zrobil.

Gość gość
ty weż się kobieto ogarnij! 18 lat temu? to jakieś prowo czy co?

Gość gość
nie provo.temat dzis odzyl..i tyle..przypomnialo mi sie wszystko.Biore rozwod z chamem .bo dzis przegial na maxa

Gość gość
jeszcze go poslubilas? Ja prl... oO Ty jestes dopiero glupia. Trzeba bylo byc madrzejsza i ograniczyc mu prawa i alimenty żądać..