Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta gacy

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich jestem aktualnie na 5 tyg diety gacy waga spadła o 7kg niestety podjadlam dzis troche . Co w takiej sytuacji robić ? Jestem teraz na diecie białkowo-tluszczowej

Iść dalej zgodnie z programem. Podjadanie na tej diecie nie ma sensu, szczególnie na tłuszczówkach bo przerywa ketozę.

Gość gość
Czy taka jednorazowa wpadka mogła bardzo spowolnić proces odchudzania? Zjadłam kilka śliwek suszonych, orzechów, rodzynek i dwie małe czekoladki lind obawiam sie tego,ze waga nstanie w miejscu na jakis tydzien, to możliwe?

Gość gość
Nawet jak stanie to potem ruszy. Nie poddawaj się bo będziesz żałować.

Gość gość
to nic że podjadalas, ruszajdalej, sam Gaca mowi ze nawet jak ktos mial zalamke i podjadal to ma poprostu dalej kontynuowac program, , przez jakies 2 czekoladki chcesz zaprzepascic to co osiagnelas, nie zalamuj sie tylko dalej prowadz diete

Gość gość
czy ta dieta jest zdrowa? czy ma jakies minusy

Ma dużo minusów, nie ma w niej soli,a jest w niewielkich ilościach bardzo organizmowi potrzebna, zatrzymuje się okres jak się dłużej stosuje, trzeba systematycznie ćwiczyć i stosować dalej dietę, bo jak nie to szybkie jojo.

Gość gość
Nie uważam ze ta dieta jest niezdrowa.. Ciało mam jedrniejsze szczuplejsze miesnie bardziej widoczne, ogolnie lepsze samopoczucie . Jak sie bedzie przestrzegać wszystkoch zasad szczególnie podczas wyprowadzania i na trwałe sie zlikwiduje zle nawyki po zakończeniu całego procesu to na pewno nie bedzie efektu jojo jak wiekszosc sadzi.

Gość gość
Mam na imię Ewa i mnóstwo kilogramów do zgubienia. Moja waga to 86, 5 kg. Chciałabym rozpocząć gacowanie od piątku i dlatego bardzo proszę o przesłanie mi diety gacy. Bardzo proszę o taka dietę, która nie jest z internetu, a od osoby, która korzystała z gaca system. Będę bardzo wdzięczna. Mój e-mail: nadzieja_13@o2.pl