Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomiędzy żoną a jej siostrzenicą.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Otóż: zakochałem się. No bo, kilka miesięcy temu w jakiś dziwny sposób pocałowałem się z siostrzenicą mojej żony, z resztą i żona i jej siostra, jak i córka siostry zony jest bardzo ładna. Mniejsza o to. Pojechałem w tedy na basen. Ona też tam była. I kurcze no, jej brakło złotówki do biletu. Trochę była zła, że jej nie wpuszczą i znalazła mnie. Uzgodniliśmy, że możemy udać parę i, że kupimy bilet specjalny małżeński, czy coś takiego. Poszliśmy wiadomo do jednej szatni, a gdy ona wychodziła z przebieralni (nie byłem tam z nią) tak na siebie wpadliśmy, że byliśmy jakby przez chwile tak w ramionach i pocałowaliśmy się, ale nie było to długo i na basenie jakoś nie mogliśmy o sobie myśleć. Następnego dnia poszedłem do niej, bo chciałem wytłumaczyć i ona jakby się mnie spodziewała, bo otworzyła mi drzwi ubrana tak bardzo skromnie to mało powiedziane. Miała samą bieliznę. Pomyślałem, że ma kogoś i nie będę przeszkadzał, ale ona powiedziała, że czeka na mnie i poszliśmy do łóżka. Normalnie uprawialiśmy seks. Przez całą noc nie mogłem się od niej oderwać. Upłynął miesiąc, a my codziennie się spotykamy i może to nie jest cała noc, nie jest to cały dzień tylko chwila w kuchni w jej domu, w moim samochodzie, czy raz w przebieralni na basenie to cały czas uprawiamy sex i rozmawialiśmy już o naszej przyszłości i mówi, że jej to pasuje. Ja mogę być z jej ciocią, a ona ma niedługo brać ślub, ale mówi, że kocha mnie i chce być ze mną i nic nie powie mojej żonie. Co zrobić. Dalej oszukiwać żonę i kochać się z jej siostrzenicą. Rozstać się z siostrzenicą, ale nic nie mówić żonie, czy wszystko powiedzieć żonie i zepsuć małżeństwo moje i jej siostrzenicy.

Gość gość
Co zrobić? obudzić się.

Gość gość
Zależy kogo kochasz. Jeśli kochasz żonę. Bodź z nią. Jeśli kochasz żonę, ale chcesz być z jej siostrzenicą bądź z żoną, ale pozostań przy twojej kochance, a jeśli już nie chcesz być z żoną porozmawiaj z kochanką, może razem powiecie to jej cioci i ona zrezygnuje ze ślubu, a ty będziesz mógł być tylko z nią.

Gość gość
Perovo