Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawa1980fgdcf

Mam 35 lat i marze o dziewczynie w wieku 18 22 lata

Polecane posty

Gość wawa1980fgdcf

Co o mnie sądzicie ?

Gość gość
dlaczego ma sie nie ziscic? jak gosciu zarabia 10 kola na reke i wyglada w miare ok to moze miec 22 letnia studentke, nawet do stalego zwiazku i pozniej malzenstwa

Gość gość
Ja mam 21 lat, jestem z 38-latkiem ;-)więc czemu nie.

Gość gość
spieprzaj dziadu ;-)

Gość gość
Jesteś normalny. 18-22 to najgorętszy towar :classic_cool:

Gość gość
A nie lepiej zasponsorować jakąś? Wyjdzie na to samo. Chyba, że Cię nie stać

Gość wawa1980fgdcf
Ale mnie chodzi o związek,wspólne rozmowy spędzanie czasu,spontaniczne podróże i.t.p.

Gość gość
Nie martw się, to normalne. Polański poślubił 25 letnią Sharon, a w wieku 56 lat młodą Emmanuel i mają dzieci, są szczęśliwi.

Gość gość
W Wawie jest dużo tego tatałajstwa ze wschodnich województw. Na pewno znajdziesz jakąś pindę godną Ciebie :classic_cool:

Gość gość
chodzi ci docelowo o malzenstwo i zalozenie rodziny? czy tylko o podroze, kino i seks?

Gość gość
Polański to dobry gość. Zawsze gustował w młodszych

Gość gość
Polańskiemu się same takie nawijały w życiu, więc korzystał.

Gość gość
No ja sadze ze jestes ten pajac 92. Juz nic tego niezmieni:-P

Gość gość
Skąd ten wysyp dziadków napalonych na małolaty?

Gość gość
Jka masz kase to chetna na taki "zwiazek" znajdziesz jak nie to dobrze by bylo zebys byl przystojny i mlodo wygladal bo w przeciwnym razie raczje chetnie malolaty nei znajdziesz.

Gość gość
Ja kiedy miałam 20 lat, mój facet miał 38 :-))) Ten "związek" bardzo miło wspominam mimo ciągłego ukrywania się :) A kolejny miał 35 lat a ja 21, ale ciacho jakich mało... Lubię starszych... Choć teraz już się wybawiłam (23) i ślub biorę z facetem ktory jest tylko 2 lata straszy ode mnie:)

Gość gość
żadna nie spojrzy ot tak na takiego dziada, nie łudź się chyba że masz napchany portfel - bo młode tylko na to lecą u starszych

Gość gość
"Ale mnie chodzi o związek,wspólne rozmowy" a o czym dorosły facet ma rozmawiać z taką małolatą? :D o maturze, sesjach czy najbliższych imprezkach? :D 🖐️

Gość gość
To tylko świadczy o tym, że widocznie musisz reprezentować ich poziom dojrzałości. Dojrzały facet nie ma o czym rozmawiać na dłuższą metę z takimi dziewczynkami.

Gość gość
Zastanawiam się dlaczego tak cię rajcują takie ledwo co wyrośnięte z wieku dziecięcego.Tylko o super młode ciało chodzi? To takie powierzchowne?Kobiety traktujesz tak powierzchownie,że są tylko CIAŁEM i nic więcej się nie liczy?Czy chodzi o to,że takie siksy są naiwne i zaimponujesz im byle czym?Nie czujesz się dość pewny siebie,żeby zaimponować ,zainteresować sobą starszą dziewczynę/kobietę koło 30-tki?:P Może jestes na poziomie emocjonalnym tych nastolatek i dlatego tak cie do nich ciągnie;)?

Gość gość
mam 19l i nie wyobrażam sobie żebym była z mężczyzną który jest ode mnie starszy więcej niż 5 lat, według mnie najlepsza róznica między partnerami to 1-4 lat :)

Gość gość
Ja mam 31 lat, wyglądam co najmniej kilka lat młodziej, dużo zarabiam i nie mam większych problemów z rwaniem małolat :)

Gość gość
19 lat to za mało ale taka kobieta 21-22 lata to już jest całkiem łakomym kąskiem :)

Gość gość
Ja będę miała w tym roku 23l (pod koniec grudnia) ale nigdy przenigdy nie spojrzałam na mężczyznę który jest starszy więcej niż 6 lat, wole mężczyzn z podobnym doświadczeniem, przeżyciami i który dłużej ze mną pozyje

Gość gość
To jesteś w mniejszości bo z mojego doświadczenia wynika, że młode kobiety różnicę wieku do 10 lat zwykle akceptują, ale to pewnie zależy od faceta też.