Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

najpiękniejsza i najlepsza na świecie

Polecane posty

tak dziś usłyszałam, byłam z mamą w restauracji i przysiadł się znajomy w momencie kiedy jego kumpel przechodził obok ten go zawołał i powiedział wskazując na mnie "to jest najpiękniejsza i najlepsza kobieta jaką znam,ale ona mnie nie chce" żal mi go trochę... fakt nie chcę go bo miał żone i ma dzieci niby tak jak ja...ale ja wolę być sama niż z facetem z przeszłością wystarczy że ja mam przeszłość jaką mam...

Gość gość
ale przecież bzykać sie możecie jak ci sie on podoba

Gość gość
Ty go nie chcesz nie przez jego przeszlosc tylko przez sluby caystosci zlozone L.

Gość gość
mamuśkę i córeczkę chcę.

nie chcę go bo 1 ma dzieci, miał żone 2 jest starszy 9 lat (ja lubię od 22 do 27) 3 jest grubszy (ja lubię chudych) 4 jest z mojej miejscowości 5 siedział w więzieniu niby niewinnie oskarżony 6 nie pociąga mnie fizycznie 7 jest alkoholikiem (nazywam tak każdego kto pije więcej jak raz w miesiącu) także do ideału mu daleko... nie to co Ł. poza tym ktoś słusznie zaznaczył wolę pozostać wierna Ł.

Gość gość
no to jak menel z wyrokiem :/ a widzisz przy sobie jakiegokolwiek faceta? Czy tylko Twoje platoniczne wzdychanie za 10 lat?

na związek nie mam szans, jeszcze jakiś czas będę wierna Ł. na pewno do momentu kiedy nie schudnę i ogólnie nie poukładam pewnych spraw, potem nie mówię nie... muszę sb kogos znaleźć bo 2020 roku, w wieku 29 lat chcę urodzić trzecie dziecko.

Gość gość
Dopoki bedziesz wierna L kazdego sobie bedziesz idealizowac i z nim porownywac. Nie jest to meczace?