Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka i moj chlopak NAGO w saunie

Polecane posty

Gość gość

Spotkalismy na basenie moja ,,kolezanke" ktorej nie lubimy i nie mamy z nia za bardzo kontaktu i ona pyta gdzie idziemy a my ze do sauny. To ona na to, ze idzie z nami. Weszlismy do tej sauny, siedzimy a ona siup.. i juz nie ma recznika. Moj partner powiedział zeby sie nie osmieszala a sam wstał i wyszedł a ja ją opierdzieliłam. Raczej nie mam nic do nagosci w saunie ale zerwalismy z nią kontakt dlatego bo ona juz kiedys probowala ,,uwiesc" mojego partnera, totalnie pijana, na moich oczach i tylko sie osmieszała. Do tego wspolna znajoma mi powiedziala, ze jak ta kolezanka sie upija to mowi, ze ona by mi odbila partnera jakby sie zdarzyla taka okazja.

Gość gość
Troche niezrozumiale napisalam, chodzi o to, ze ona zrzucila ten recznik na 100% specjalnie dlatego bo byl tam moj partner. Jakos 3 lata temu bylam z nia w saunie jak jeszcze sie ,,przyjaznilysmy" i wtedy się wielce wstydziła nago wchodzić.

Gość gość
Ty tez mogłaś byc nago:)

Gość gość
No i ?

Gość gość
w ogóle to jakieś durne byc ubranym w saunie

Gość gość
Wiesz co, masz świetnego faceta, niejeden by się gapił bo gołe cycki,a twój zareagował jak najbardziej prawidłowo :D

Gość gość
Gdyby to byla jakas obca babka albo kolezanka ktora nie probowala go nigdy podrywac to bym nie miala problemu

Gość gość
glupia pipa

Gość gość
Polki maja czest kompleksy.W saunie nago nawet przed obcym facetem,a u ginekologa przy badaniu cipki czy porodzie wlasnego meza sie wstydza zenada i porazka!

Gość gość
Polki maja czest kompleksy.W saunie nago nawet przed obcym facetem,a u ginekologa przy badaniu cipki czy porodzie wlasnego meza sie wstydza zenada i porazka!

Gość gość
Jeśli ktoś lubi nagie opalanie,plażowanie i pływanie w basenie jak również nagie korzystanie z sauny to polecam rejestracje na forum naturystyka com.Bardzo ciekawe forum dla naturystów.

Gość gość
Eeee... Myslalem ze bedzie foteczka.

Gość gość
gosc z 22:08 racja

Gość gość
Hej mam nadzieje ,ze jeszcze przeczytasz te odpowiedz ,ja tez uwazam ,ze masz super chlopaka ,no tylko pozazdroscic ,a kolezanka no coz ....naprawde zenada ,zapewne chciala cos udowodnic ,ale jej nie wyszlo.