Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie przypadek gdy niezbyt przystojny facet dał kosza bardzo ładnej kobiec

Polecane posty

Gość gość
znam, młodej i ładnej a sam sporo po 30 Co nim kierowało nie wiem.

Gość gość
tez znam taki przypadek, bylam w ciezkim szoku Ta dziewczyna pewnie musiala byc w jeszcze wiekszym, ze ktos taki ja olal

Gość gość
Haha :D

Gość p m b q
ja tak zrobiłem, po prostu nie chcę mieć partnerki, nie potrzebuję kobiety do niczego

Gość gość
Zdecyduj się HIM czy masz nienagannną fizyczność czy przysadzistą figurę grubaski... :o

Gość gość
Owszem, znam takiego Ale on jest z natury monogamistą i ma swoją ukochaną, miłą i uroczą kobietę, niekoniecznie cud urody, ale mają więź i są lojalni wobec siebie. A na dodatek ten niezbyt urodziwy facet jest wyjątkowy z charakteru, no, takie ziarenko złota wśród plewów, nic dziwnego że chciała go zdobyć dla siebie taka jedna typu cud miód pięknota, rzeczywiście atrakcyjna , ale moim zdaniem strasznie wredna i wyrachowana baba, faceci za nią sznurem, także ci przystojni, a brzydal nie był zainteresowany Jak widać, nawet wśród facetów bywają jacyś inni , chyba z innej galaktyki, ale to chyba wyjątki.

co było takiego wyjątkowego w jego charakterze ? Jego charakter był wyjątkowy tylko dla tej dziewczyny czy dla ciebie też ? czy dla wielu osób ?

Gość chyba przeciętny
Nie tylko wygląd się liczy, sam pare razy dałem kosza atrakcyjnym kobietom bo były puste, leniwe, lub z braku kompatybilnych cech. Pozatym wygląd powszednieje a z resztą trzeba żyć codziennie.

Gość gość
No jak niezbyt przystojny to i niezbyt ciekawy. Dobrze, że nie zawraca ładnej kobiecie głowy, taka ma wielu adoratorów, ciekawszych, przystojniejszych. Pewnie jacyś dziwacy, niechcacy zwiazku, aaaa jak sie zesterzeja to daja się frajerzyc tanim rumunskim czy ukrainskim k****om w majtkach na skype. A ładna ma życie dawno ułożone.

Gość gość
A g****o zapewne :D

Gość gość
znalam kilka takich przypadkow. Owszem na poczatku atrakcyjna kobieta przyciaga, ale nie zauważyłam przełozenia na trwałośc zwiazku.Ostatnio np kolega zmienił sliczna i nieglupia dziewczyne na wręcz brzydką - fakt, ze z ciekawa osobowością.

Gość gość
Masochista lol

Gość gość
Na dłuższy związek osobowość kobiety jest najważniejsza. Taka prawda ile tych laseczek przegrało. Jednak wygląd to nie wszystko.

Gość gość
No, ale jak się nie jest laseczka to facet nawet nie zagada.

Gość gość
Co ma osobowosc lub inteligencja do wygladu? Ladna = glupia? Haha, wiesniaki, wam intelekt jest rownoznaczny z aparycja wiesniackiej grubej baby.

Gość gość
Znam. Mój nie zbyt przystojny mąż dosadnie dał kosza mojej byłej już koleżance o przepięknej aparycji ale tylko to miała do zaoferowania.

Gość gość
Następny pustak, który intelekt laczy z nieciekawa aparycja.

Gość gość
Aparycja jest jak gust. Co jedni uważają za brzydkie drudzy uważają za piękne i odwrotnie. Jednak są kobiety i mężczyźni którzy myślą że samym wyglądem podbiją świat. Tym co mają trochę oleju w głowie się udaje, tym co mamona uderza do głowy staczają się równie szybko w dół jak szybko dotarli do góry.

Gość gość
Bylam swiadkiem we Wroclawiu pod clubem jak przesliczna kobieta, dlugie zgrabne nogi, opalona, blond wlosy, usmiech jak z tv probowala zagadac do normalnego, usmiechnietego faceta i on powiedzial szkoda zachodu, nie jestem zainteresowany. Moze gey

Gość gość
Tak ja mialem taki przypadek. Przychodzila do mnie taka jedna do pracy i podrywala ale byla strasznie tepa miala nieciekawa przeszlosc i watpliwa przyszlosc do tego na moich oczach potrafila flirtowac sobie z innymi a mnie traktowac jak powietrze. Do tego podobno jakis murzyn ja zaliczyl tak wiec miala na mnie dozywotni zakaz ale nie potrafila tego zrozumiec az na miesiac zniknela. Po miesiacu sie pojawila usmiechnieta mialem jej dosyc wiec wcisnalem kit ze mam juz dziewczyne ona posmutniala szybko wyszla i juz sie na szczescie nie pojawila :)