Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurzajaca sytuacja na plazy

Polecane posty

Gość gość

poszlam dzis z facetem na plaze i zapomnielismy mlotka do parawanu. wialo niezle wiec moj facet wzial jakis kamien i wbijal parawan. ludzi multum. nagle podchodzi do niego jakas babka i mowi ze ma natychmiast przestac walic bo obudzi jej dziecko.... po godzinie to dziecko zaczelo wyc niesamowicie a ja powiedzialam glosno do niej zeby go uciszyla bo przeszkadza mi w opalaniu. i wywiazala sie niezla klotnia. skonczyla sie tym ze maz tej kobiety wydarl sie na nia ze ma sie uspokoic. i teraz mysle czy ja zwariowalam czy na serio matki sa takie glupie?

Gość gość
Moim zdaniem to ty jestes głupia. Nie masz dzieci? Nie wiesz jak to jest ?

Gość gość
obie jesteście p*****lnięte

Gość gość
Plaża to miejsce publiczne. Rodzice z dzieckiem powinni się wcześniej zwinąć żeby dzieciak mógł pospać w spokoju to chyba nie było dla nich niespodzianką?! Dobrze przygadałaś i tyle.

Gość gość
co z tego ze moze nie ma dzieci- halas jak cholera na plazy i to juz parawanu nie mozna wbic bo dziecko to najwyzej ulozona osoba w spoleczenstwie? mieli siedziec i moze nawet sie nie zasmiac??

Gość gość
Głupio się zachowałas.

Gość gość
Wlasnie ze dobrze zrobila. Ta matka sie durnie zachowala, mogla podejsc i grzecznie poprosic zeby byli ciszej, zawsze czlowiek na takie cos inaczej zareaguje niz na rozkazy"cicho badz bo moje dziecko spi"

Gość gość
Lol. To prowo? Ludzie dzisiaj są tak roszczeniowi i wszechwiedzacy, że zygac mi się chce. Ten kamień to powinien na koniec wbić łeb tej baby do sedesu :D p********a stara rura. Żeby Kuzwa parawanu nie można było wbić? A oddychać? Kurwa.

Gość gość
Jak ja nienawidzę tekstu "coś tam, BO moje dziecko śpi/ żre/bawi się" A w d***e mam twoje dziecko, zwłaszcza w miejscu publicznym :D Autorka co miała zrobić, spalić się na raka bo ktoś przyszedł na plażę z dzieckiem? :O

Gość gość
na plaży mozna spotkać różnych ludzi i różne sytacje. Obie powinnyście byc wyrozumiałe. Taki parawan jets bardzo dobrym rozwiązaniem, bo mozna sie odgrodzić i miec w nosie sąsiadów. Ja sama teraz robiłam zakupy na plażę, bo jade nad morze za tydzień. W sklepie dajar kupiłam dużo akcesoriów, które na pewno sie przydadzą, szukałam takich kolorowych i właśnie tam znalazłam takie spoko, nie jakieś tandetne jak z bazaru.