Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja nie mam już przyjaciół

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś miałem, ale przyszedłem na korpo życie. Tak zaangażowałem się w pracę, że straciłem znajomych. Cześć to sobie powiemy kiedy przypadkiem spotkamy się na ulicy czy w sklepie ale nic poza tym. Wcześniej jeszcze wyciągali mnie do klubów, na koncert, kiedy zacząłem zawsze odmawiać to nie będą próbować kolejny raz, bo odpowiedz jest znana z gory. Teraz maja już swoje grupy znajomych a ja zostałem sam, jedyne co mam to samochód, mieszkanie i pieniądze. Kiedyś jak byłem młodszy takie scenariusze znałem tylko filmów. Coś we mnie też się stało że wmowilem sobie że kobiety lecą na kasę i dostałem obsesji na tym punkcie. Całą swoją energię wlozylem w edukację i pracę a teraz obudzilem się właśnie tutaj - w krainie przyziemnych wartości, gdzie ktos z zewnątrz może powiedzieć "ten to ma dobrze", a wewnątrz ta pustka...

Gość gość
poszukaj wartościową panne, nie pokazuj co masz, nie stawiaj randek tylko po holendersku. Mieszkanie i praca to podstawa dla kobiety na poważny związek. Znajomi powiem ci że nie są istotni jak zajmiesz się pracą i rodziną. Tak to z wiekiem bywa, każdy idzie w swoją strone.