Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luźna relacja czy coś wiecej?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam o tym myslec, moze mi pomozecie.. Chodzimy razem na studia. Zaprzyjaznilismy sie juz po kilku dniach. Pamietam, ze wlasnie zaraz po tych kilku dniach studiowania zaprosil mnie do swojego kolegi. On bardzo mi sie spodobal, wiem, ze tez mu sie podobam. Po jakims czasie uznalam, ze chce go tylko jako kolege, nawet przez jakies 3 miesiace oddalismy sie od siebie i to bardzo, ale pozniej wszystko bylo ok. Zawsze sie dorczylismy, wychodzilismy razem na miasto. Ale nigdy do niczego miedzy nami nie doszlo. Jakies 2 miesiace temu bylismy we 2 w klubie. Troche wypilismy, zaczal mnie calowac, chodzilismy za rece, przytulalismy sie. Nawet chcial sie bic z kilkoma kolesiami bo sie na mnie patrzyli, zaczeli gadac jakies teksty w stylu,zeby mnie pilnowal, ze miec taka dziewczyne to skarb itp. Mowil im, ze wie, ze wk*****aja go tacy goscie co do mnie zarywaja bo jestem jego itp. :D Wiec ich sposobem splawilam. Bylisny pozniej u mnie w domu i bylo juz bardzo bardzo goraco, ale sie nie przespalismy( podejrzewam, ze jest prawiczkiem- sami byscie sie zdzwili ze taki koles, ale ma swoje zasady, poza tym kiedys mi mowil :D). Tak mi sie spodobalo :D Od tamtej pory nie wiem czy cos do niego poczulam czy po prostu chce sie z nim zabawic :D Ale jest chemia. Dodam, ze zawsze jest strasznie zazdrosny o mnie, nie pozwala mnie nikomu dotknac. A po alkoholu sie strasznie wkurza jak sie np: drocze z jego kolegami. Nie iem czy po alkoholu to wychodzi, czy tak jest po prostu. On strasznie mi sie podoba i nie wiem jak to wybadac czy on chce czegos powazniejszego czy nie. Nie spytam sie go wprost. Czasami sie smieje, ze to przeznaczenie bo mieszkajac w duzym miescie zazyczaj nie spotykam przypadkiem nikogo ze znajimych na ulicy tylko jego, na zajeciach cwiczenia w grupach? Zawsze nas przydzielaja razem :D Jak wychodzi gdzies ze znajomymi zawsze sie mnie pyta czy ide z nimi. Uwielbiam to w jaki sposob na mnie patrzy, z pozadaniem. Slyszalam juz od kilku znajomych, ze mu sie podobam. Sama nie wiem czy chcialabym z nim cos wiecej czy tylko luznej relacji, ale chce ktoregos z tych opcji :D Jak go wybadac? CO myslicie?

Gość gość
sorki ale za długie, nie przeczytałem.

Postaw mu 5 piw, do tego jakieś jaranie i jeszcze coś do wciągania. Zobaczysz jakie wtedy będzie miał zasady:-P Aaa i pamiędaj o lodzie, żeby pi/zd/y szybciej schodziły:-)

Gość gość
wlasne doswiadczenia?