Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozojka

Wakacje

Polecane posty

Gość zozojka

Jakie macie wakacyjne plany? Mi szykuje sie remont ale na tydzien gdzieś wyjadę- szukam inspiracji ;)

Gość gość
W planie mam liznąć jaką 18tke a mam 50tke:-P

Gość gość
Grecja

Gość gość
Ja wyjeżdżam. Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze  noclegu w miejscowości Międzyzdroje, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje  z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
Ja na Mazury z ekipą znajomych ] znaleźliśmy fajne miejscówki na Mazurach www.mazurska-arkadia.pl Będzie się działo :) żaglówki, kajaki, rowery , wszystko na miejscu

Gość Manioszka
Poważnie zastanawiam się nad tygodniem na południu Francji. Raz na kilka lat można. Ale nie z biurem podróży, tylko tak po prostu. Szukałam i chyba zdecyduję się na mieszkanie z bookapart.com. Bardzo fajne i w przyzwoitych cenach. Gdyby nadal potrzebna była inspiracja :)

Gość Atkka
Limanowa na tydzień i połazić po górach. Dobrze zjeść w restauracji Mekong- to moja ulubiona. I ogólnie się byczyć :)

Gość gość
Polecam Krasiejów koło Opola. Można tam miło spędzić czas. Pobyczyć się nad wodą a później trochę pozwiedzać. Rafy Koralowe są piękne. Prehistoryczne Oceanarium to miejsce, które zachwyca. Można się przenieść (bardzo blisko) w świat podwodnego życia. Poza tym warto zobaczyć Park Nauki i Ewolucji Człowieka i poznać swoich przodków.

Gość małgośka877
ja wyjeżdzam na własną reke do Kanady nabyłam darmowe podręczniki http://darmowe-przewodniki.pl/ i już się doczekać nie moge. Naleśniki z syropem mmm

Gość emilka334
na wycieczkę też polecam Krasiejów i JuraPark. byłam zaskoczona, jak fajnie to wszystko urządzili, bardzo multimedialnie, na światoym poziomie.

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t- com.hr pozdravjam

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t- com.hr pozdravjam

Gość gość

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t- com.hr pozdravjamm Zgłoś