Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dorostaam w przekonaniu, ze jestem za brzydka na bycie zoną i matką

Polecane posty

Gość gość

widziałąm, że nikomu się nie podobam, bywałam wysmiewana więc dla mnie oczywistym było, że tematy zwiazków są nie dla mnie, no i raczej urodziłabym równie nieurodziwe dziecko jak ja, ja nie miałabym problemu z tym, ale miałoby równie trudne warunki jak ja - brak akceptacji, jakby była dziewczynka to by miała bardzo trudno (dziewcyznki odp oczątku są bardzo oceniane pod wzgledem urody, dorastaja z tym), wśród okrutnych dzieci....czy ktoś też miał taki tok myslenia? uważam, że moje podejście jest logiczne, ale jednak widze, że ludzie po prostu chcą mieć zwiazek i dziecko i już, inaczej o tym myślą

Gość gość
teraz mi się to trochę zmienia, ale nei jest łatwo przestawić swoje myslenie, gdy pól zycia się żyło z przekonaniem, że jest się gorszą, zbyt brzydką, okazuje się, że nawet czasem sie komuś podobam, choć nadal moja twarz idealna nie jest

Gość gość
Oj tam wiele kobiet ktore znam i sa zonami i matkami uroda delikatnie mowiac nie grzesza wiec raczej nie w tym tkwi problem :P

Gość gość
no wiem, ze takie są, ale czy one nie myślą? przecież wiedzą jakie trudne jest zycie brzydkiej osoby, a zwłaszcza kobiety, ja nikomu nie zabraniam się rozmnażać, ale dziwi mnie, że nie maja na ten temat żadnych refleksji tylko od razu w młodości maja pęd by te swoje geny przedłużyć

Gość gość
mało kto o tym myśli, bo tak jak ktoś wyżej napisał, dziecko brzydkiej matki może rodzić się ładne, a dziecko ładnej brzydkie. natomiast z całą pewnością wiele z tych osób powinno przed kopulacją zapładniającą pomyśleć, czy w ogóle się na tych rodziców nadają.....

Gość gość
Moja koleznak jest naprawde ladna, proponowali jej bycie modelka. ma brzydkiego meza i mala-jej coreczka niestety wdala sie w jej meza. Jest po propstu brzydka. Ale kto wie moze wyrosniej z niej piekny labadz bo teraz ma dopiero 11 miesiacy. Nie ma kobiet brzydkich sa tylko zaniednbane tak ja uwazam.

Gość sucitar naimis
Zgroza