Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwonarozgwiazda

Kocham go a on mnie nie...

Polecane posty

Jestesmy 3 przyjaciół. Często razem wychodzimy i spedzamy razem prawie kazdy weekend. Niedawno jednemu z nich wyznalam miłosc. Zrobiam to poniewaz sam od jakiegoś czasu dawal mi sygnały ze mu się podobam: bral na kolana, przytulał, całował, troszczyl sie o mnie. Jednak powiedzial ze wciąz mysli o swojej byłej, która z nim zerwala i bardzo ją kocha... Za to ten 2 kumpel wyznal miłosc mi.. Bardzo sie w to zaangazowal i kilka razy musialam dawac mu kosza, ale chyba po jakims czasie zrozumial, przynajmniej na tyle by przestac się narzucać i znów byc po przyjacielsku. Tylko ze ja nie potrafie przestac kochac tego pierwszego... ale co ja mam zrobic jak on nic do mnie nie czuje? Zawsze jak sie pocalujemy (nawet tak bardziej z uczuciem), cos zaswieci i dla mnie to jest iskierka nadzieji, a dla niego, jak później mi mówi - NIC. Tak wiec to się kreci i kręci. Ja kocham jednego, mnie kocha drugi, a w wszystko to powoli psuje nasza przyjaźń. Nie wiem co mam robić.... nie umiem przestac go kochac pomozcie

Gość gość
Nie kocha cię, więc nie zmusisz go do tego nawet idąc z nim do łóżka. Pocałunki i siadanie mu na kolanach, kiedy powiedział ci, że cię nie kocha świadczą o twojej lekkiej i łatwej naturze. Facet skorzysta, ale i tak nic sama nie osiągniesz. Żenada :O

Jakiś chory układ a nie przyjaźń.Czy sama siebie słyszysz?Koleś nic do Ciebie nie czuje ale na kolanka bierze,całuje i czasem nawet bardziej namiętnie?Co to ma być?Porażka!

Gość gość
Wakacje, szkola sie konczybi dzieciom sie nudzi.