Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam facebooka

Polecane posty

Gość gość

czy mnie cos omija ? mam malo znajomych ale i oni potrafia sie zdziwic " jak to nie masz facebooka "/.Sama nie wiem dlaczego nie zalozylam konta/Chyba dlatego, ze wlasnie nie mam za wielu znajomych :D

Gość gość
pocieszę cię: nie ty jedna.

Gość gość
To nie jest temat,ktory powinien znalezc sie w tej kategorii.

Gość gość
Ja mam może z 60 osób w znajomych, z czego z 10 osób to rodzina, a reszta to głównie ludzie, z którymi chodziłam do szkoły lub studiowałam. Poza rodziną może z 10 osobami mam na fb jakieś interakcje. Czasami się przydaje, bo jak chce komuś przesłać jakiegoś linka albo plik z kompa to przez fb jest szybciej niż przez maila.

Gość gość
tu autorka powiedzcie mi co jest ciekaego na facebooku, jakie daje mozliwosci.Pytam powaznie, moze w koncu zaloze konto

Gość gość
Można dzielić swoje pasje ze znajomymi, na co dzień nie obdzwaniasz kilkudziesięciu znajomych, żeby powiedzieć że idziesz na rolki, a tu ktoś piszę ci ale fajnie też poszłabym ale nie mam z kim i już masz towarzystwo. Poza tym wszelkie instytucje typu przedszkola, szkoły, kluby mają swoje strony i umieszczają tam zdjęcia z zajęć.

Gość gość
Dzięki fb nie muszę przeglądać codziennie kilkuset stron, mam zalajkowane ich profile i najświeższe informacje pojawiają mi się na fb.

Gość gość
To ta pierdoła do niczego nie potrzebna ja nie mam i nie bede miec niech śledza innych co robią i gdzie po to komunizm obalali zeby teraz dobrowolnie dac sie inwigilowac mlodym teraz z modą wszysko wciśniesz zaczipowac sie też dadza dobrowolnie zrobią ,że to trendy itp,ludzie daja zrobic teraz z soba wszystko.