Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy małych dzieci jak często uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość gość

mam 14 miesieczną córke i uprawiamy seks tylko w weekendy, czyli 2 x na tydzień, ale nie zawsze się uda. w miesiącu policzyłam że ok 6-8 razy, czy to bardzo mało? Kiedyś było co drugi dzień, a teraz? w tygodniu jesteśmy padnięci i nam się zwyczajnie nie chce... Ogólnie to pilnuję bardzo żeby uprawiać ten seks bo jak 'odpuścimy' w weekend to mamy przerwę do następnego czyli prawie 2 tygodnie :o jak jest u was i w jakim wieku są wasze dzieci?

Gość gość
Ja mam dzieci trojke.najmlodsze 4 miwsiace i nie uprawiam seksu.moj mezczyzna nie chce a ja wariuje z tego powodu

Gość gość
Moja corka ma 2lata i seks raz w mc góra 2 wiec u Ciebie jest tego tyle co u mnie w pol roku :P Ogolnie jesteśmy padnięci a moj maz zrobił sie wygodny-ja mam odwalić robotę wiec juz nie inicjuje nawet tego zbliżenia bo po co...dba tylko o to zeby sobie z krzyża spuścić a reszta jest mało istotna sam stosunek to kilka minut.

Gość gość
4 miesiące od porodu to jeszcze nie za długo, a dziecko jeszcze malutkie to pewnie dużo w nocy wstaje więc może chłop zmęczony

Gość gość
My may 18 mies corke od kad polog sie skonczyl kochamy sie jak przrd ciaza co drugi dzien przewaznie. Tzn do 3 moes po porodzie czasem bylo zadziej jak mala nam spac nie dawala to silu nie bylo ale po 3 mies unormowalo sie. Teraz jestem w drugiej ciazy i od 4 tyg sex zabroniony a to polowa dopiero juz wytzrymac nie mozemy ale radzimy sobie inavzej:)

Gość gość
mam dwoje dzieci, 5 i 2 latka. Nigdy mi sie nie chce. Mezowi sie chce codziennie lub prawie codziennie."kompromis" to raz na tydzien.Dla mnie az za czesto, dla meza za rzadko

Gość gość
u mnie nie ma reguły...czasem jest tak,że kochamy się codziennie przez tydzień...a czasem raz na dwa tyg.

Gość gość
10:14 to jeszcze raz ja- Ten moj wpis wyszedł słabo obiektywnie Jak sie dziecko urodziło wszystko było ok na poczatku z seksem/często rożnie itd. Pozniej doszło duzo obowiązków bo jak dziecko małe to ich za wiele nie ma i pojawiły sie problemy bo on jak gdzies jesteśmy to sobie siedzi ja latam za dzieckiem, w domu oczekuje czasem pomocy tz wszystko robie sama ale w sobotę proszę o odkurzenie albo włączenie zmywarki-jemu sie nie chce i nie szanuje porządku w domu. Przez wszystkie te rzeczy i wiele wiele innych ja jestem tez taka marudząca jak on to ujmuje i nie uśmiecham sie itd a wiecznie mam problem. Szara rzeczywistość, szczerze to zastanawiam sie nad rozwodem bo lepiej juz byc nie moze-jak obiecujemy poprawę to 2dni góra to trwa i znowu to samo wiec to wegetacja a nie życie a Oboje jesteśmy za młodzi na takie życie-ja 26 l a on 28 l

Gość gość
ja bym też wolała spontaniczniej niestety gdybym to tak zostawiła i nie pilnowała że "już czas na seks" to chyba i miesiąc byśmy go nie uprawiali :o zero romantyczności, spontaniczności, wiem, wiem :o

Gość gość
Corka 3 miesiace. Kochamy sie raz lub dwa razy w miesiacu,ale przed narodzinami dziecka tez tak bylo.

Gość gość
Nie pojmuje.. Pilnujesz ze juz czas na seks? Jak jakiś zandarm.. A gdzie spontaniczność, inicjatywa faceta? Gdzie normalność w seksie ? I naprawdę mówisz mu co ma robić..

Gość gość
10:35 Czego nie pojmujesz?? Tego ze gdyby nie jej inicjatywa to nic ze zbliżenia? Ze maz nie jest aktywny tylko chce odwalić co swoje i miec spokój? No zdarzają sie tacy ludzie.

Gość gość
Ja mam dwójkę (3lata, 14miesiecy). Jestem na wychowawczym, mąż pracuje nawet do 19. Zazwyczaj seks jest 3-4 razy w tygodniu. Z tym że 3 razy to też raczej weekend. Czasem na tygodniu zdarza się ze tylko ja mu dogodzę i tyle bo samej nie mam ochoty.

Gość gość
Nie, nie rozumiem jak można mieć takiego męża Czułabym się upokorzona i napewno niczego bym wiecznie nie inicjowanie.. Raz, no może dwa a potem napewno nabrałabym rozumu

Gość gość
My jakoś 5,6 razy w tygodniu Dla mnie ok. Dziecko 2lata.

Gość gość
I większośc tak robi-tz nabiera rozumu tyle ze to do niczego nie prowadzi niestety...wtedy nie ma żadnego zbliżenia a wiadomo ze jak sie nie je w domu to na mieście i szkoda mi małżeństwa i dziecka ale z drugiej strony to strasznie upokarzające. Katastrofa jednym słowem

Gość gość
Raz w miesiącu po okresie jak moja ma plodne ale są inne sposoby;)

Gość gość
Ostatnio coraz rzadziej coś się psuje...od kiedy mamy syna mam wrażenie że między nami jest bardzo slabo...czuję się winna bo więcej czułości poświęcam dziecku i jakoś nie potrafię tego zmienić..

Gość gość
Średnio 2- 3 razy w tygodniu. Mam dwulatka i jestem w 29 tc.

Gość gość
Jestem facetem kiedys z moja bzykalismy sie codziennie czasami po3x obecnie syn dwa lata 2x na tydzien gora 3 niby nue wiele ale wydaje mi sie to zdrowe takie bzykanie sie dzien w dzien jest dobre jak ma sie 18lat jak jest czegos za duzo to sie nudzi zawszw czasami dobrzezrobic sobie mala przerwe i pozniej sie dopasc na kuchennymstole ; P w tygodniu seks to30 minut ale na wekend po drinku lub lampce wina potrafimy sie bzykac w nocy przez dwie godziny non stop zona zawsze sie smieje ze po takiej akcji czuje mnie jeszcze w srodku przez 3 dni ale my sie lubimy ostro i dlugo rz...c a rzadziej wiec 3x na tydzien jest ok

Gość gość
4-5 razy w tygodniu, mi się w sumie częściej chce niż mężowi ale tyle też wystarczy. Dzieci 3,5 roku i 16 mcy, nie trwa to nie wiadomo ile, kolo godziny zazwyczaj, czasem krocej czasem dłużej. Po 12 latach wiemy co drugie lubi i idzie sprawnie, nieraz i pare minut wystarczy, zależy na co mamy czas i chęci

Gość gość
Nie pojmuje.. Pilnujesz ze juz czas na seks? Jak jakiś zandarm.. A gdzie spontaniczność, inicjatywa faceta? Gdzie normalność w seksie ? I naprawdę mówisz mu co ma robić.. xxx trochę źle to napsiałam, nie pilnuje ale jak już kilka dni jest bez to staram się stwarzać szanse na zbliżenie ;) to nie ejst tak ze mówię "teraz się kochamy", tylko raczej troche "prowokuje" męża... no nie chce się tu wdawać w szczegóły. I tak, mówię co ma robić, jak mnie pieścić i na co mam dzisiaj ochotę oraz na jaka pozycję i zawsze mam 2 orgazmy, jeden przy pieszczotach, drugi już w trakcie stosunku. znam swoje ciało i wiem co mi odpowiada, robię to z wygody i dla przyjemności ;)

Gość gość
Szkoda ze Twój mąż sam takich rzeczy nie wie