Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly pienis tragedia

pytanie do kobiet ktorych partnerzy maja malego penisa

Polecane posty

Gość maly penis tragedia
30+

Gość maly penis tragedia
bardzo prosze.jest mozliwy.

Gość gość
To ze ma malego on to nie znaczy ze ma male potrzeby sexulane. A jak znajdzie taka co za sexem nie przepada to pewnie jemu tez nie bedzie odpowiadac. A ty uciekaj od niego. Masz juz tyle lat ze nie trac czasu na faceta u ktorego najpewniej nabawisz sie frustarcji sexualnej. Moze jeszcze ze 2, 3 razy sprobojcie sexu bo pierwszy raz z nowa kobieta jest dla faceta stresujący. i Jak nic z tego nie bedzie to lepiej go zostaw.

Gość gość
Taka jak faceci sa wstanie sie szybko spusci na recznym tak tez kobiety sa w stanie szybko doprowadzic sie do orgazmu. Ja nawet nie lubie minet bo faceci robia to najczescie zle i jest to nuzace. Ile razy mozna powtarzac zeby np nie gryzli lechtaczki i nie robili tego tak mozcno jak do sciany.

Gość maly penis tragedia
no nic,na przyszlosc trzeba isc szybciej do lozka,przynajmniej bedzie czlowiek wiedzial na czym stoi.taka prawda.

Gość gość
No ja jestem tego zdania ze wlsnie lepiej szybko wyldowac wlozku niz to odwlekac bo wlasnie jest ggorzej sie zrozstac jak juz sie obie strony zaangazuja emocjonalnie. W zyciu nie czekalabym do slubu z sexem, to teraz takie modne wsrod mlodych. A pozniej placz i zgrzytanie zebami bo sie mlodzi nie dobrali.

sorry gość ale na ręcznym koleś sobie nie zjedzie w 30 sekund. W 30 sekund to mu może dopiero zeszywnieje.

Gość gość
bo faceci lubi mocny ucisk,ale mysla,ze my kobiety lubimy jak sie nam z calej sily pociera o lechtaczke albo ja gryzie.

Gość gość
Ja mam taka sytuacje, nie wplatuj sie w to! Frustracja gwarantowana! Szkoda faceta, no ale trudno. Mozna oszalec z wscieklosci, a milosc nie pozwala na zdrade (jeszcze).

Gość maly penis tragedia
taka prawda,bo bez udanego seksu zaden zwiazek nie wytrzyma.najgorsze,ze on jest zachwycony(przynajmniej tak mi pisze)i sie pyta kiedy sie znowu zobaczymy.tzn.zachwycony seksem to raczej nie,bo sie gumka zsunela,ale zachwycony mna tak ogolnie.zawsze widze kiedy sie facet zaangazuje,tego sie okryc nie da.

Gość gość
bo faceci lubi mocny ucisk,ale mysla,ze my kobiety lubimy jak sie nam z calej sily pociera o lechtaczke albo ja gryzie. I o to sie rozchodzi ""robia" te nieudolne minety tak jakby chcieli miec robionego loda. A to zupenie jest co innego i dlatego nie lubie minet. Nie wiem jak Tobie Brunetos244 ale mojemu mezowi nie trzeba 30 sekund zebu mu stanal wytrczy mu ze cycki mu pokaze i juz ma sztywnego.

Gość gość
Jest zachwycony bo pewnie jest z Toba w zwiazku a wczesniej mial dluzsza przerwe.

Gość maly penis tragedia
nie wiem ile dokladnie mial przerwy.ciezki temat.jak to zalatwic..

Gość gość
No z mojego doświadczenia to rozmiar nie ma tu nic do rzeczy. Z jednym dochodzę od razu z innym po tygodniu znajomości z innym wcale. Myślę, że inne dziewczyny też tak mają.