Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly pienis tragedia

pytanie do kobiet ktorych partnerzy maja malego penisa

Polecane posty

Gość maly pienis tragedia

jak sobie radzicie?mozna tak wytrzymac na dluzsza mete?wczoraj po raz pierwszy mialam seks nowym facetem,jak zdjal majtki to szczerze mowiac nie wiedzialam co robic.doslownie malenstwo,chyba z 9 cm i chudziutki.NIC nie czulam,pozniej sie wscieklam,bo zsunela sie gumka.powiedzcie co robic?tylko nie piszcie prosze o oralu,bo orgazm lechtaczkowy to moge sobie sama zrobic w 30 sekund,facet do tego niepotrzebny.kupic jakies dildo?ale dildo bedzie wieksze od jego penisa,wiec tez odpada.pomocyyyy.

Gość maly penis tragedia
dlaczego?30 seksund wystarczy jak sie jest podnieconym,to sprawa indywidualna.znam swoje cialo doskonale wiec nie ma problemu.

Gość gość
Facet z malym fiutkiem musi mieć kobieta która go naprawdę kocha i akceptuj takim jaki jest i to jest recepta na udany związek.Puszczalskie kobiety i materialistki odpadają.

Gość gość
Jak sie jest podnieconym to kobieta jest w stanie sobie zrobic dobrze w 30 sekund. Dluga mineta faceta nie jest wcale do tego potrzebna. i wielokrotnie faceci nie umieja jej robic. Oj autorko jak sie nie zkochalas na amen to lepiej wiej od tego faceta bo pewnie bedziesz szukala jeleni na skok w bok.

Gość maly penis tragedia
ale co ma milosc do rozmiaru?czy jak pokocham to nagle dostanne orgazmu?co ma piernik do wiatraka??

Gość gość
Puszczalskie kobiety i materialistki odpadają. Ale tu nie chodzi o puszczalskie kobiety. Staja sie takie jak sa sfrustrowane slabym sexem z parnerem i tyle.

30 sekund tylko ? Doprowadzilem kiedys laske minetą w około 20 sekund ale juz wczesniej była rozgrzana z tym że 30 sekund od momentu gdy dziewczyna wkłada sobie ręke miedzy nogi to bardzo mało.

Gość maly penis tragedia
Brunetos,pisz albo na temat albo zmien topik,z reszta z Twojego postu widac,ze raczej nie znasz kobiecego ciala i jego dzialania🖐️

Gość gość
dokladnie brunetos,gowno wiesz:D

Gość gość
Ot tak, właśnie.

Gość maly penis tragedia
tak,bo znam swoje cialo.wystarczy kilka ruchow,uwierz.z reszta sa faceci,ktorzy dochodza po kilku sekundach,wiec pomysl logicznie,ze u kobiet to tez jest mozliwe.ale jak juz napisalam,NIE O TYM zakladalam temat.proponuje zalozyc osobny temat....pytam jeszcze raz PANIE,to ich opinia jest mi potrzebna.

Gość maly penis tragedia
po jego wyjsciu sama sobie zrobilam,a wlasciwie dokonczylam...wibratorem....cholera jak ma to tak za kazdym razem wygladac to chyba bez sensu...

Gość gość
Bo do tego potrzebne jest pożądanie. Gdybyś go kochała, to doprowadzal by Cię słowami i małym penisem.

Gość gość
uciekaj od niego:O

Gość maly penis tragedia
slowami i malym penisem,oj chyba sie tu ktos Harlekinow naczytal:)tak to nie dziala niestety,bo jak malenstwo sie wysuwa z pochwy to pozadanie szlag trafia;)

Gość gość
Tez uwazam uciekaj. Bo jak z nimi zostaniesz to zalozysz niedlugo temat w stylu "szukam chetnego na sex z okolic"...

Gość maly penis tragedia
dobre gosciu haha.hmm seks jest dla mnie wazny,nie wyobrazam sobie za kazdym razem konczyc sama jak wczoraj.zmuszac sie trz nie bede.nie no,malenstwo nawet nie ma 10cm a chudy jak palec.

Gość gość
Skoro masz taką rozklapiochę, to niestety tylko czarna pała ci pozostała. Sama nie wierzysz w słowa tak jak inni w twoje 30 sek.

Gość maly penis tragedia
zakompleksionym z gory dziekuje za wypowiedzi,nie robia na nie wrazenia;)

Gość gość
typowy teskt: ze myslala ze jest gotowa na nowy zwiazek ale jednak okazalo sie ze nie jest. I co jej zrobi. Toz nie powie mu ze zostawia go spowodu jego amlego pensia. Zreszta pewnie sie chlop do domysli.

Gość maly penis tragedia
nie wiem co powiem,ale napewno nie prawde,ale nie mam zamiaru chodzic niezaspokojona,po co oszukiwac siebie i jego....smutne.

No pewnie sie domyśli. Dopóki nie zobaczyła fjuta to było ok haha Autorko, faktycznie poszukaj sobie innego. Dla każdego człowieka jest napewno na świecie ktoś kto będzie takiemu pasował. I pewnie, też jestem zdania że niema co się męczyć, dla niego lepiej wyjdzie i dla ciebie

Gość maly penis tragedia
mowisz,bo zobaczylam i sie rozczarowalam.a skad wczesniej mialam wiedziec?nie pytam faceta o jego wymiary:)no co mam zrobic,dobra mine do zlej gry i udawac mega orgazmy?on naprawde ma malenstwo.ja jestem zdania,ze zadne zabawki z sex shopu i inne´´zastepcze´´techniki nie zastapia dobrej penetracji.tak mozna sie oszukiwac jakis czas,na dluzsza mete niestety nie.ja mysle,ze jemu by pasowala partnerka,ktora za seksem nie przepada,wiec by do jakosci nie przywiazywala wagi.tak mysle.ehh zycie...

Gość gość
ile macie lat?