Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko w wieku 18 lat

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam 18lat tak zaraz zostane zjechana za to ze "gówbiara za seks sie bierze ",ale pomijajac to ze jestem młoda jestem dojrzala na swoj wiek mimo mlodych lat duzo przeszlam przykrych rzeczy . Mam chlopaka od 4 lat 6 lqt starszego odemnie. Kochamy sir bardzo.juz raz bylam w ciazy pol roku temu ale poronilam zalamalam sie ,chce mi sie ryczec dzis dowiedzialam sie ze moja kuzynka jest w ciazy. Zostal mi rok szkoly i wiem ze dziecko to odpowiedzialnosc a nie zabawa. Moj chlopak tez chce dziecka mamy za co sie utrzymac. Wiem ze musze poczekac ale tak cholernie chcialabym miec to malutkie sloneczko;(

Gość gość
Ale masz jakieś pytania, chcesz wstawić zdjęcie szparki do oceny, czy piszesz żeby tylko się wyżalić ?

Gość gość
Ale czego oczekujesz bo nie rozumiem? To jesteś w ciąży czy nie? Byłaś pierwsza dla chlopaka?

Gość gość
autorka to patologia, pewnie jakas meliniara z zawodówki czy technikum, widac po tym co pisze ze mózgu nie ma

Gość gość
Nie jestem .bylam ale poronilam i pragnr go;(

Gość gość
Sama jestes patologia zawistna kur*wo. a jak musisz wiedziec zostal mi rok liceum :)

18 lat to już pełnoletni człowiek autorko, co ty chcesz od niego ? czemu traktujesz go ciągle jak dziecko ?

Gość gość
Niewiem co masz do zawodowki ja ja skonczylam i zarabiam ladna kase.

Gość gość
Ale kogo? Robie bledy bo jetem na telefonie