Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okazało się, że całkiem przypadkiem poznałam dziewczynę faceta z którym sypiam.

Polecane posty

Gość ggoość
" gość dziś pewnie chciała isc do burdelu, ale jej nie wzięli, wiec robi za darmo usmiech.gif " xxx To tak nie działa. Na swoim przykładzie wiem, że jeśli nie wyjdzie mi z aktualnym partnerem, to nie będę się chciała ju wiązać (przynajmniej przez najbliższe lata) z kilku dla mnie ważnych powodów. I co? Przez te kilka lat, albo nawet do końca życia (jeśli mi z aktualnym nie wyjdzie) mam być abstynentką? Przecież jako kobieta, człowiek też mam swoje potrzeby i seksu również będę potrzebowała. Bo przytulić może mnie przyjaciółka, zwierzyć się też jej mogę, pieniądze zarobię w legalnej pracy, to nie mogę w takiej sytuacji seksu z nikim uprawiać? Muszę się wtedy zmuszać do związku? Właśnie nie. Dopóki nie krzywdzimy innych, dopóty możemy robić co chcemy. I uprawianie seksu bez bycia w związku nie jest niczym złym ani uwłaczającym.

Gość cnotka wydymka
aha... a koszty antykoncepcji, wizyt lekarskich i badan kto ponosi? Czy nikt nie ponosi i HPV się szerzy w 30odmianach?

Gość gość150
jak widzisz autorko, malo osob winą za cale zajście obarcza faceta lecz większość woli wyżywać się na tobie. W "realu" niestety będzie podobnie (mimo, że holandia jest teoretycznie bardziej "rozwinięta"). Naprawdę nie warto sobie utrudniać życia.

Gość gość
powinans to zakonczy, to juz jest niesmaczne, a dalej moze byc gorzej :o

Gość gość
to tylko kwestia czasu az ona odkryje, ze on ja laduje w maliny,a pozniej zgadnij kto zostanie dzivvka?? Polka :o

Gość gość
Wiecej takich dziewczyn towszyscy na tym skorzystamu ja lubie takie frywolne podejscie u kobiet sam mialem okolo 70 dziewczyn na dluzsze lub jednonocne przygody 90% z nich byla z wyzszym wyksztalceniem teraz kobiety sa wyzwolone bardziej mechanicznie podchodza do seksu i to jest super bo co tydzien mozna posuwac inna ja obecie mieszkam w anglii to co tutaj sie dzieje wykracza poza wszystkie normy na samej tylko ulicy gdzie mieszkam przrlecialem juz trzy polskie sasiadki 4 to kobitka ktora wynajmuje mi pokuj czuja sie czasami samotne ale jestem fair nie lubie krzywdzic ludzi na poczatku juz mowie ze moge dac im tylko duzo wspanialego seksu nie szukam zwiazku bo sie rozszedlem niedawno lub jakas inna bzdure

Gość gość
seks nie jest potrzebny do zycia

Gość ggoość
" gość dziś seks nie jest potrzebny do zycia " xxx No pewnie, że nie. Tak jak nie są potrzebne słodycze, książki, fora typu kafeteria, alkohol, rowery, itp. Ale jakoś lubimy z nich korzystać, nie?

Gość gość
Zabezpieczaj sie tylko dobrze ja mam kilka takich kolezanek na seks nie chca sie wiazac ale mowia mi wprost ze jesli kogos znajde to koniec ukladu ale przeciez im nie powiem ze jestestes trzecua lub czwarta obecnie

Gość gość
Ty d****arska k*******o!

Gość gość
Jak na moje oko ten temat to typowa kafetarniana prowokacja - ot 20-latka studiujaca za granica, ktora wyraza sie na temat swoich potrzeb i podejscia do zycia jak ktos kto doswiadczyl i przezyl wiecej niz 30-stka ze sporym plusem na metryce. Nie pasuje. 20 latki nie bywaja az tak zblazowane i wyjalowione. No chyba ze autorka przeszla bardzo intensywny kurs dorastania, poczynajac od lat szczeniecych niemalze. W wieku 20 lat moze wielu z nas wydawac sie ze mamy juz utrwalony i staly swiatopoglad ale wpisy autorki wala sciema jak 150

Gość gość
ggoość dziś Ona nie jest szmatą, która daje się walić. Byłaby gdyby robiła to dla korzyści majątkowych, albo innych celów, typu praca, miejsce na uczelni, itp. A ona, wolna kobieta, uprawia seks dla swojej przyjemności, bo ma na to ochotę. Czyli co? Jeśli jest się w związku, to seks jest czymś pięknym, a jeśli jest się wolnym (i zakłada, że druga osoba też - w końcu autorka nie wiedziała o tym, że on kogoś ma) i robi się to samo, ale bez wspólnego mieszkania i bez dostawania kwiatków, to już szmacenie? No ej, jesteśmy ludźmi. Jedni mają takie potrzeby, inni inne. Jedna potrzebuje słyszeć "kocham", druga potrzebuje orgazmu i jeśli uprawia seks dla przyjemności, nie zmuszając się do tego, to tylko się cieszyć z tego, że ma takie życie, jakie mieć chce. xx Ty lepsza nie jesteś bo wyzywasz madre dziewczyny, które to robia dla pieniedzy od roznych a temu l*******gowi za darmo z Polski słodzisz.

Gość gość
Wyluzujcie ona lubi ten sport i finito! za chwile pewnie posypia sie zlosliwosci typu ze uwielbia sie nadstawiac potomkom ludzi ktorzy polowali na jej dziadka w 2 wojnie masakra...

Gość ggoość
"Ty lepsza nie jesteś bo wyzywasz madre dziewczyny, które to robia dla pieniedzy od roznych a temu l*******gowi za darmo z Polski słodzisz. " xxx Nie wyzywam nikogo. Ale dla mnie więcej szacunku do siebie ma ktoś, kto uprawia seks bez zobowiązań, dla przyjemności, z mężczyznami, którzy podniecają, pociągają, od osoby, która uprawia seks bez zobowiązań, dla korzyści typu pieniądze, rzeczy, awanse itp, z ludźmi, z którymi nigdy NIE CHCIAŁABY uprawiać seksu gdyby nie wcześniej wspomniane korzyści.

Gość drs
Panno autorko, pisałem kilka godzin temu do Ciebie. Pytałem o to czy bywasz w Polsce. I czy posiadasz fejsa? Jesli tak, a nie chcesz go podawać, to zajrzyj tutaj jutro - rozwiązanie się znajdzie i nie będziesz musiała mieć styczności z tymi prymitywami, którzy Ciebie oceniają. Ja nie oceniam, lubię te rozwiązłe ;d