Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzyka relaksacyjna

Polecane posty

Gość gość

Interesuje mnie muzyka relaksacyjna - czy ktoś z was korzysta z takiej muzyki? Jakiej słuchacie? Zwykłej darmowej muzyki czy polecacie jakieś konkretne nagrania/płyty cd? Mój problem to ciągłe zmęczenie, także psychiczne - chciałam bym się odprężyć i zrelaksować w ciągu dnia...

Gość gość
www.youtube.com/watch?v=FjzQ9aaOf7c

Gość gość
Ja od siebie polecam http://gerelaxis.com/ - nagrania idealne na stres i zmęczenie - polecił mi je mój znajomy który cierpiał na wypalenie zawodowe - dzięki tym nagraniom poradził sobie z tym. Świetnie też wpływają na jakość snu:) A no i różnią się od tych darmowych bo sa połączone ze odpowiednimi dźwiękami, które w odpowiednich częstotliwościach poruszają w mózgu obszary odpowiedzialne za wydzielanie endorfiny (hormonu szczęścia) - polecam sprawdzić :)

Gość gość
Jak zależy wam na dobrych efektach muzyki relaksacyjnej to polecam kupić coś polecanego - ja kupiłem w empiku za 99 zlotych płytę i efekty nie w porównaniu z darmowymi nagraniami na YT - przy takiej muzyce relaksacyjnej można odpłynąć w świat relaksu :)

Gość gość
A to GErelaxis na relaks ktoś słuchał? Jakieś opinie

Gość gość
Sprawdzę te nagrania ciekawe czy pomogą - już zamówiłam na emaila i dostałam - fajnie się zapowiadają. Ciekawe czy pomogą mi w zmęczeniu, które dopada mnie codziennie koło 14 w pracy...

Gość gość
No powiem wam, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym GErelaxis. Niby relaksacyjna muzyka z dźwiękami natury ale efekt jest niesamowity - w ciągu tej sesji 20 minut można się naprawdę rewelacyjnie odprężyć - zmęczenie jak ręką odjął. A najlepsze jest to nagrania NA SEN - nigdy wcześniej tak dobrze sie nie wyspałem i nie wstałem taki wypoczęty :)

Gość gość
Polecam sprawdź to NAGRANIE GERELAXIS ZA DARMO - na stronie głównej - ja później dostałem ofertę specjalną + to nagranie "DOTYK SERCA AZJI" - naprawdę rewelacja. Nie wiem czy takie nagrania sprawdzi się dla początkujących w takiej medytacji z muzyka relaksacyjną ale jak dla mnie, osoby która medytuję już 2 lata pomogło odsłonić nowe horyzonty w sobie i osiągnąć najgłębszy stan relaksu - takiego czegoś jeszcze nigdy wcześniej nie przeżyłem. Czułem każde uderzenie serca i rozpływającą się krew w żyłach co dawało mi mega odprężenia - tego nie da się opisać...

Gość Marinta
Może jest tutaj ktoś kto zajmuje się tworzeniem muzyki? Dobrą ofertę sprzętu muzycznego znalazłam w http://sklep-muzyczny.com.pl/ . Może ktoś z was mi doradzi, jaki sprzęt warto kupić do studia?

Gość gość
No jest dużo ale to zwykła muzyka bez specjalnych dźwięków, które wywołują stan alpha i szybko relaksacja organizm - ja testowałem dużo więc wiem. Gerelaxis oceniam na 4,5/5 - szkoda że tylko 4 utwory mają :(

Gość gość
polecam gerelaxis - najlepsza muzyka relaksacyjna

Gość gość
Rewelacja nie sądziłem że w ciągu 20 minut można tak świetnie się zrelaksować w medytacji z gerelaxis polecam

Gość gość
Gerelaxis to najlepsza muzyka relaksacyjna jakiej słuchałam

Gość Madzia_Kończal
Polskie radio EL-Stacja http://el-stacja.pl polecam bardzo fajna muzyka, spodoba Ci się .

Gość gość
zakupilam gerelaxis na cd - mozna się bardzo fajnie zrelaksowac i odpocząc :)

Gość gość
Widzę, ze GErelaxis cena przystępna. Ja mieszkam w Kanadzie i teraz jest tutaj taka moda na rozwój osobisty, produkty wspomagające naukę, języki obce itd. Jeśli chodzi o muzykę relaksacyjną, to produkcje anglojęzyczne są kilka razy droższe, za 30 - 50 USD w internecie masz jedno nagranie, czyli za ponad 150 zł. W Polsce zawsze ceny korzystniejsze, dlatego stąd wiele kupuję.

Gość gość
To gerelaxis na CD z poradnikiem jak medytować krok po kroku to świetny pomysł :) Teraz sama przekonałam się jak bardzo skuteczna jest medytacja relaksacyjna

Gość gość
Polecam do GErelaxis - świetna sprawa

Gość Miłka788
Na pewno zgodzicie się z tym, że każdego relaksuje inny rodzaj muzyki, u mnie na przykład jest to tego typu muzyka http://fm.tuba.pl/artysta/Ed+Sheeran , jednak znam również osoby, które relaksuje muzyka rockowa, więc najważniejsze, aby znaleźć swój sposób na odpoczynek i wyciszenie się. Ja do muzyki chętnie jeszcze dołączam dobrą książkę i ciepłą herbatę :)