Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zaprosił mnie do siebie i niczym nie poczętował

Polecane posty

Gość gość

Początek znajomośc*****erwsze odwiedziny u niego w domu i jakiez moje zdziwienie bo nie kupił nic. Ani ciastek, ani dobrej kawy nic. Ja przywiozłam ze sobą czekoladki a on się kompletnie nie rpzygotował. Było mi bardzo rpzykro. Potem kolejne moje odwiedziny i znowu tylko herbata, nawet cytryny nie miał do herbaty. Jestem w szoku.

Gość gość
pewnie chciał cię penem ze śmietanką poczęstować ale byłaś niedostępna to odłożył na później ! :)

Gość gość
pena to niech teraz sobie sam głaska bo ja nie mam na to ochoty. Ogólnie to jestem w szoku że facet który niby sie stara o kobietę tak się zachowuje, jakby w dziczy mieszkał:-( Co to za problem kupic nawet głupie delicje dla gościa?jestem zszokowana. I tak zdziwiony ze nie chce się z nim spotykać

Gość gość
jak ma na imię/?? może jan ? znalam tylko jedno palanta który na wszystkim żałował, ja do niego pojechałam z winem a on nic dla mnie nie miał, więc zabrałam wino i wyszłam :D

Gość gość
To ja do niego pojechałam, staciłam na beznynę i jeszcze kupiłam czekoladki bo tak sie zachowuje kulturalny człoiwiek. A on ma tylko herbatę i to bez cytryny i nic poza tym:-( Nie to nie Jan i żałuję że nie wyszłam tak jak ty. Dałam mu jeszcze jedną szansę , jeszcze raz rpzyjechałam ale jak sytuyacja sie powtórzyła to zakoczyłam znajomość z tym czymś co niby wydawało się ze jest meżczyzną

Gość gość
oj co za biedactwo :( niedał ciasteczka i cukiereczka małemu dzieciaczkowi to strzeliło foszka, oj jaka wzruszająca historia

Gość gość
ty powyzej nie bądz smieszny i jesli też tak przyjmujesz gości to gratuluję! Jeżeli tak zabiegasz o kobietę to życzę powoadzenia:-(

Gość gość
widać że to facet ten ostatni post pisał i nie ma pojęcia o elementarnej kulturze

Gość gość
Co innego gdyby ona wpadła po drodze skąds ale on SPECJALNIE się umówił z nia, wiec w tym przypadku nic go nie rozgrzesza

Gość gość
Szok ale buc , pamietam ze jak mnie moj maz zaprosil do siebie to zadbal o wino i pyszny obiad ugotowal a po kolacji porzadnie wygrzmocil :)

Gość gość 777
To rzeczywiście nie zachował się kulturalnie. Każdy przyzwoity facet powinien zadbać o godne ugoszczenie na ty 1 spotkaniu. Kawą ciastem nastrojową muzyką świecami czy lampką szampana czy wina. Dużym plusem był by też kwiaty.

Gość gość
liczyl tylko na seks :o olej typa

Gość gość
c h u j e m cie nie poczęstował?

Gość gość
moj przyszly narzeczony oprocz tego, ze byl przygotowany kupil mi cala reklamowke slodyczy, bo myslal, ze lubie :D jadlam je chyba przez pol roku :P

Gość gość 777
No to miałaś przynajmniej słodkie życie przez te 6 miesięcy.

Gość gość
ja usmażyłem frytki a ta przyszła z niczym, nawet nie chciała majtek zdjąć

Gość gość
Myslal moze ,ze poza kotletem schabowym niczego nietkniesz. Pewnie akurat niemial:-)

Gość gość
Ja kiedys podałem szklankę wody ale nie chciała się rozebrać, nie wiem o co chodziło jej, wyprosiłem i urwałem kontakt.

Gość gość
bo była kurwą...

Gość gość
Zjeść nic nie dał a wyrypać chciał? Co za skąpiec. Za darmo nie ma. Precz z takim zalotnikiem.

Gość gość 777
Gościu z 14:09 Jeśli ty zapraszasz do siebie To osoba zaproszona nie ma obowiązku przynosić.

Gość gość
ja dałem do miseczki draże kokosowe a ona mi nie dała :( nawet całuska.

Gość gość
Coza facet zero kultury totalna porazka ja jak zapraszam kobiety na chate to zawsze jest czekoladka 07 zoladkowej bialej cola fajna buza zapachowe swieczki i "kremowka ze smietana"na deser

Gość gość
ja skleiłem śliną serce z chrupek kukurydzianych jak dałem jej to się obraziła i zerwała kontakt

Gość gość
ja przyniosłem słonecznik łuskany to się uśmiechnęła i pierzchła przez okno, smutno mi teraz

Gość gość
gość dziś pozniej tez ;D

Gość gość
ja przyniosłem śledzie w śmietanie upaprałem się jak jedliśmy razem i ona powiedziała że jestem niezaradny :(

Gość gość
ja lubie spuścic się w napoleonki i dawać dziewczynom

Gość gość
a mi dziewczyna wysuszyła lodówkę i zabrała mrożonego kurczaka do domu.