Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZOK! im brzydsza dziewczyna tym większe libido !

Polecane posty

Gość gość

miałem 6 dziewczyn, z czego 2 nie przepadaly za seksem i to były dwie najladniejsze, z którymi byłem w związku, które kochałem, a miały taka wade, ze dla nich seks raz na miesiąc był ok :( teraz wiem już, ze warto szukac brzydkiej, bo brzydkie są wierne i chętne

Gość gość
no też mialem podobnie

Gość gość
Coś w tym jest,a wiesz skąd ? bo brzydkie mają mniej hormonów kobiecych więcej męskich, są chętne na seks, ale to za cene ich urody i braku kobiecości , ja nie wygrałem uja na loterii, więc wolę mieć rzadko seks z pięknością niż często z paszteciarą

świetnie . już nie wiem co gorsze być napaloną brzydulą czy pięknością w celibacie.

Gość gość
Coś w tym jest, bo ja jestem bardzo ładna i libido mam dość niskie, wystarczy mi seks raz na tydzień, czasem raz na dwa tygodnie :P a moja brzydsza koleżanka nie schodziłaby ze swojego faceta

Gość gość
ładne i chętne są tylko na p****lach :(

Gość gość
e tam, jestem brzydka i mam niskie libido;)

Gość gość
co z tego, że masz piękną dziewczynę jak musisz jechać na ręcznym :(

Gość gość
Bzdura. Po prostu wiele z tych piękności wychodzi z założenia, że kopnął cię zaszczyt jeśli da ci się raz w miesiącu posunąć. Idąc dalej, one się nie ciupciają, pozwalają się ciupciać. Z tego też powodu one nie znają swojego ciała, nie potrafią czerpać radości z seksu, nie potrafią osiągnąć orgazmu, więc myślą, że seks im nie jest potrzebny.

Gość gość
niby nie ma pożytku z ładnej a jednak jest np. wzbudzanie zazdrości u kolegów

Gość gość
możliwe, że tak jest :D po prostu te brzydkie są na tyle niedowartościowane iż próbują nadrobić to seksem i jego częstością :D byleby tylko facet od nich nie odszedł, bueheh

Gość gość
A ja mam piękną co ciągle chce. Jest nie tylko ładna ale też bardzo konaktowa i otwarta. Facetów przyciąga jak miód misie. Potrafi błyskawicznie zaciesnić z nimi kontakty i je skonsumować. Na szczęście po konsumpcji szybko się nimi nudzi. Mi to nie przeszkadza, czasem bawimy się razem w trójkę jak facet nie spęka. Z tym libido i urodą różnie bywa.

Gość gość
gość dziś Coś w tym jest, bo ja jestem bardzo ładna i libido mam dość niskie, wystarczy mi seks raz na tydzień, czasem raz na dwa tygodnie jezyk.gif a moja brzydsza koleżanka nie schodziłaby ze swojego faceta x Ja też jestem bardzo ładna, a libido mam ogromne. To zależy od twojego poziomu hormonalnego i od tego, czy wiesz jak pobudzić swoje ciało. Jakbym nie znała swojego ciała i powiedziała facetowi jak mnie dotykać, to też by mi seks wystarczył raz na dwa miesiące.

Gość gość
13:52 jesteś kryptogejem? czy bi?

Gość gość
czary mary albo masz ochotę albo nie a nie pitolenie o znajomosci ciala

Ja tam nie jestem uważana raczej za osobę brzydką, a i ze współżyciem nie mam problemów i mój partner nie narzeka. Także teorie wyssane z palca jak dla mnie. Skoro ładna dziewczyna nie chciała się kochać, to może Ty nie byłeś zbyt dobrym kochankiem dla niej?

Gość gość drobna
no faktycznie się sprawdza bo ja jestem brzydka i kocham sie ze swoim chłopakiem codziennie 2/3 razy :P choć niby mówi, że jestem ładna, ale ja wtedy mało nie pęknę ze śmiechu, gdy to mówi :D ale się muszę powstrzymywać, bo się obraża gdy to robię, choć nie wiem czemu się obraża na to

Gość gość
"gość dziś 13:52 jesteś kryptogejem? czy bi?" Swingersami jesteśmy i bawiamy się w cuckold.

Gość gość
Faktysa takie ze jak facet ma duzego zaganiacza to wszystkie sie chxa rznac ile fabryka dala brzydkie nie wybrzydzaja biora co jest i korzystaja bo nie wiadomo kiedyznowu sie trafi

Gość gość
P.s poza tym 6 dziewczyn oniczym nie swiadczy ja mialem okolo 70 i nie ma reguly najbardziej niewyzyte z moich obserwacji to nue ladne lub brzydkie tylko zaniedbywane mezatki i nuesmiale bardzo dziewczyny

Gość gość
" po prostu te brzydkie są na tyle niedowartościowane iż próbują nadrobić to seksem i jego częstością smiech.gif byleby tylko facet od nich nie odszedł, bueheh " xxx Zgadzam się z tym.

Gość gość
To prawda. Moja żona była bardzo nieśmiałą dziewczyną. A teraz jest niewyżyta mężatką. Jak ją spytałem jak to jest, że kiedyś była taka nieśmiała a teraz to .... Powiedziała, że zawsze jak rozmawiała z chłopakami wyobrażała sobie, że ja przelatują i wydawało jej się, że oni wiedzą co ona mysli. Starsznie ją to peszyło i miała kłopot z kotaktami z mężczyznami. Aż pojawiłem się ja, niewiele pytając ja o zdanie poprostu porządnie ją przeleciałem i już wiedziała, że nie jest samotna ze swoimi myślami :)

Gość gość
ale romantyczna historia jeny

Gość gość
Ja lubię kobiety dominujące, o męskim niskim głosie, takie są często zboczone i nie zawsze brzydkie, ale bardziej dominujące o męskich cechach.