Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny córki

Polecane posty

Gość gość

witam, Mam zapytanie odnośnie urodzin dziecka ktore ma 2lata. Dzien urodzin wypada w tygodniu -czwartek. Chcemy to zrobic akurat w ten dzien bo pozniej bedzie kiepsko z terminem u nas. Moje pytanie jest takie czy wy robicie dziecku impreze rodzinna z jedzeniem, tortem itd? Bo ja szczerze mówiąc w tamtym roku tak zrobiłam bo akurat pasowało w weekend ale w tym to tak średnio skoro to impreza w tygodniu. Myślicie ze tort i kawa wystarczy? Czy jednak zrobic cos do jedzenia?

Gość gość
Uwazam ze jakas sałatka i chociazby koreczki powinnas podac.

Gość gość
Myślę, że kawa/herbata, tort, może owoce wystarczą. Ew gdyby wizyta się przeciągała możesz podać delikatną kolację. Jakieś wędliny, sery, jajka na twardo, pokrojone pomidory, ew jakaś najprostsza sałatka. Coś co Wam się nie zmarnuje bo w razie co sami zjecie, a przynajmniej nic Cię nie zaskoczy.

Gość gość
Skoro chcesz podać tylko tort to jest to Twoje prawo. Powinnaś jednak zaznaczyć gościom, że zapraszasz na kawę i ciasto z okazji urodzin Twojej córki. Jeśli zapraszasz na urodziny czyli przyjęcie urodzinowe to powinnaś podać jakieś sałatki, przystawki, owoce itp.