Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysoki wzrost u dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
18:38 Może ryanek takie ma wymagania ale te lepsze linie chcą wysokie kobiety, wiem bo pracuję.

Gość gość
Małe sa niedorozwiniete i maja krotkie nozki. Te wysokie maja zgrabne, dlugie nogi.

Gość gość
to ja od klątwy :) wg mnie to dogryzanie że przeraża Cię rozmiar większy niż 40. To tak jakbyś miała tyłek rozmiarze 42 a ktoś by mówił, że przerażają go tyłki pow roz 40

Gość gość
19:10 wybryk natury powiadasz? Może tak ci sié wydaje z twojego, przypuszczam niskiego punktu widzenia. Facet to jest ideałem o takim wzroście. Popatrz sobie kto to jest Gabriel Garko i jak wygląda.

Gość gość
Czyli 60letni biznesmen a wzroście 165cm czuje się lepiej, kiedy obsługuje go żyrafa. Aha, wzrok ma na linii twoich wymion. Teraz już wszystko rozumiem. Wiesz, że wiek u stewardesy odgrywa kluczową rolę?

Gość gość
Niscy ludzie powinni byc niewolnikami.

Gość gość
Rozsmiesza mnie jak niskie dziewczyny staraja sie podkreskac te krotkie kikuty i pokazywac jakie to one nie sa dlugie i wysokie :D

Gość gość
"Miałem znajomego kiedyś o wzroście 197cm. Wyglądał jak jakiś wybryk natury" x każdy facet powyżej 190cm wygląda nieładnie. Taki przerośnięty koń

Gość gość
Pokaż zdjęcie w jeansach żyrafo, a nie w sukni zasłaniającej wszystko. Chcę sobaczyć ten krótki korpus i długie kikuty :D.

Gość gość
No właśnie, chłopqk miał średniej wielkości korpus, a do tego długaśne ręce i nogi. Wyglądał kuriozalnie, jak karykatura człowieka. Przecież taki nasz gortat wygląda jak jakiś mutant, gdyby nie to, że się szprycuje odżywkami aby nabrać masy, to wyglądałby gorzej niż źle.

Gość gość
Wygląda jak jakiś śmierdzący mieszaniec ten twój barielek. Cuchnie mikesem jakiegoś wybielonego kebaba z rdzennym Europejczykiem.

Gość gość
19:22 Masz jakieś kompleksy? Powinieneś...

Gość gość
A ja mam 178cm wzrostu i 140 kg wagi i jestem panienkąą!

Gość gość
19:29 pokaż swoje zdjęcie to poròwnamy z Gabrielem Garko.

Gość gość
Ja mam 176 i nigdy nie narzekalam na brak adoratorow. Moja koleżanka ma ponad 180 i cały czas zaczepia ja jakiś facet i jara się jej długimi nogami. Jakoś nigdy nie słyszałam, żeby facetowi podobała się niska dziewczyna bo ma krótkie nóżki. To absurd. Do mnie nawet karzeł zarywal.

Gość gość
19:22 O takich długich nòżkach to ty sobie możesz pomażyć; ani zobaczyć, ani dotknąć nie możesz, nie dorastasz po prostu pod żadnym względem.

Gość gość
Pomarzyć

Gość gość
Pomarzyć miało być