Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysoki wzrost u dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Czy waszym zdaniem wysoka dziewczyna np 180 cm jest atrakcyjna ? Czy facetom się poda taka ?

Gość gość
Jak nie jest gruba to Do łóżka może być

Gość gość
ale bardziej się podobają wam niższe dziewczyny ?

Gość gość
ja wyzsze wole

Gość gość
Nie ma znaczenia byle by była łatwa i chętna na bzykanko :)

Gość gość
Mi sie podobaja wysokie

Gość gość
wysokie dziewczyny mają większe powodzenie od małych koczkodanów. Taka prawda, deal with it!

Gość moje 163 cm
ja mam 163 cm i wydaje mi się że facetom się podobają niskie na nie takie żyrafy . Mam duże powodzenie u mężczyzn a z tego co wiem to wysokie tylko narzekają na swój wzrost .

Gość gość
Ja mam 190cm, moja dziewczyna 183cm i jest cudownie

Gość gość
Ja jestem taka właśnie wysoką 180 cm i lubię u siebie ten wzrost, nawet bardzo. Facet cudowny ( i wysoki ) u boku jest. Wiem że podobna się takim wysokim gościom 185_195 ( że wzajemnością) albo takim niskim już bez wzajemności ale staram się nikogo nie urazić bo to niczyja wina jest.

Gość gość
a jakie jest ryzyko że ze związku dwóch takich dryblasów skazuje się swoją córkę na 190cm ?

Gość gość
Żyrafa myśli ze się facetom podoba chyba tym co drabinę potrzebują:D

Gość gość
Każda ładna dziewczyna nie narzeka na brak adoratorów, nie zależnie od tego czy ma 150 czy 180. Znam kilka dziewczyn w wieku 20-30 lat o wzroście 178-184 i większa część z nich ma facetów lub mężów, a to oznacza że się podobają facetom.

Gość gość
ja mam 180 i wcale nie narzekam na swój wzrost, wręcz się cieszę, że jestem wysoka gdy patrze na takie niskie kobiety, że to aż żal ściska jak się widzi takie 150... Co same nawet do półki w sklepie nie dosięgną.

Gość gość
facetom może i się podobają ale tylko na chwilę żeby popatrzeć . Jeżeli chodzi o stały związek to biorą sobie niższe kobiety . Według mnie wysoka kobieta wygląda nieatrakcyjnie . Nawet jak jest szczupła to wygląda jak słup a jak gruba to jak chłop . Nie wspomnę już o seksowności bo jej nie ma

Gość gość
Skazanie to na niski.wzrost raczej a nie na wysoki

Gość gość
Powiedz to Cindy Crawford albo wszystkim miss świata że są nieatrakcyjne, weź się nie.ośmieszaj nawet.

Gość gość
Mam koleżankę co ma ok 180 cm długie blond włosy idealna figura pracuje w renomowanym kasynie i dostaje najwieksze napiwki

Gość gość
Ja mam 180 cm i dzięki temu pracę jako stewardessa w prestiżowych narodowych liniach europejskich. Do tej pracy to wysoki wzrost albo znajomości.

Gość gość
Niski wzrost był modny 40 lat temu :D

Gość gość
ale 180 cm to już przesada . Faceci są takiego wzrostu przecież . 170 ok ale więcej nie . To dlaczego wysokie dziewczyny są same ? A niskie właśnie już są zajęte i mają więcej partnerów ?

Gość gość
Informacje, ze wysokie dziewczyny sa same to skad wzielas?

Gość gość
Bez urazy, ale jak ktoras ma 155 lub mniej to juz jest kalectwo. Krotkie nozki, te sprawy. I np. jak taki konus ustanie na zdjeciu przy wszystkich co najmniej srednich, to wyglada to komicznie, jak jakas dziewczynka z pomalowanym ryjem 30-latki i nozkami 8-latki.

Gość gość
z otoczenia moich znajomych no i z samych forum powstających o tym że chcę być niska

Gość gość
Mam 182cm wzrostu jako facet i nie chciałbym mieć dziewczyny o wzroście 180cm. To jest chore, a jak ubierze szpilki to będzie z 185cm. A córka z takiego związku będzie jeszcze wyższa. Duży wzrost ma swoje zalety, ale i też sporo wad. Wysocy często mają problemy z kręgosłupem. Poprostu nasze kości nie są w stanie z wiekiem wytrzymać dużej masy. Dlatego tacy ludzie będą mieli problemy. Jak dla mnoe 175cm to absolutne maksimum dla kobiety. PS. Czemu niby w pracy stewardesy wzrost jest taki ważny? Nie chciałbym aby 180cm żyrafa mnie obsługiwała w butach na obcasie. To jest obciach. Takie panie niech zajmą się modelingiem.

Gość gość
Marzy mi się sex z taką nizutką panią 160<. Na roksance jest parę takich filigranowych maluszków, mhmmm.

Gość gość
Niskie na szpilkach wygladaja smiesznie. Szpilki to 1/2 ich nog ha

Gość gość
Bez urazy, ale jak ktoras ma 155 lub mniej to juz jest kalectwo. Krotkie nozki, te sprawy. I np. jak taki konus ustanie na zdjeciu przy wszystkich co najmniej srednich, to wyglada to komicznie, jak jakas dziewczynka z pomalowanym ryjem 30-latki i nozkami 8-latki. Haha. Dokładnie.