Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy znajoma mówi że na coś mnie nie stać

Polecane posty

Gość gość

poczułam się dziwnie ale nie umiem tego nazwać podobne do sceny z filmu pretty women kiedy sprzedawczyni z luksusowego butiku ocenia bohaterkę po wyglądzie i kiedy ta się pyta o cenę ubrania ta jej odpowiedzieć mówi jej że jej itak nie stać, podobnie zrobiła mi nowa znajoma może nawet nie świadomie, chwaliła się żelowymi tipsami nawet nie zdążyłam się zapytać co i jak gdy zakończyła rozmowę rozmową że to bardzo drogie i sobie odeszła poczułam się jak jak ta g****a bohaterka filmu, poza tym dziwnie jak ostatnia dziadówa, przecież to ja decyduje czy mnie na coś stać czynie, przejęlibyście się jak nazwać takie coś- wywyższanie, podbudowanie swojego ego? drugi raz mi się zdarzyła taka sytuacja i zawsze to mówiły panie które zawsze żyły w luksusie bo mąż je utrzymywał tym bardziej mi przykro bo ja zawsze ciężko pracowałam i żaden facet nie musiał mnie finansować, dodam że znajoma nie zna moich dochodów

Gość gość
sory pozjadałam słowa

Gość gość
Skreśl ją z listy swoich znajomych, i tyle. Kazdy ma swoje zycie, budżet... Trafiłas na pustaczkę z żelowymi czyms tam...Tak, jakby to było najwazniejsze w życiu. Glupków nie brakuje, rób swoje, i zyj swoim zyciem.

Gość gość
nawet jej nie zdążyłam powiedzieć że tipsy to nie dla mnie i że nie chce zniszczyć sobie paznokci

Gość gość
Takim głupawkom nie przygadasz bo one i tak wiedzą "lepiej". Olej bo tłumaczenie nie pomoże. Nie mają na tyle inteligencji aby ogarnąć że ktoś np woli coś zwiedzić czy zobaczyć niż siedzieć i podziwiać ciuchy w szafie albo żelkowe typsy.

Gość gość
oj nie przejmuj się jakaś idiotka z niej zakompleksiona , widocznie żyła w nędzy i teraz się dowartościowuje

Gość gość
Może jestes biedna?