Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam sie ze starszym facetem i wiecie co mi powiedział?

Polecane posty

Gość gość

Że boi sie ze mną wiazać na stałe bo jestem tyle młodsza i obawia się ,że bede go zdradzać albo odejdę do innego... Spotykamy sie , chodzimy do łóżka, ale ciagle czuc ten dystans z jego strony i jak sie zapytalam o co chodzi to mi właśnie tak powiedzial... Myslicie, ze szczerze?

Gość gość
a ile on ma lat a ile ty??

Gość gość
Trzeźwo myśli.

Gość gość
On ma 44, ja 25 czyli 19 lat starszy jest

Gość gość
i co ty widzisz w takim starcu?

Gość gość
Mnie nie przeszkadza, że jest tyle starszy, widze w nim męskość, dojrzałość, inteligencje, jest poza tym przystojny mimo wieku, wcześniej miałam faceta tylko 4 lata starszego, ale wole tego i bym go napewno nie zdradzała, ale on w to wątpi szczególnie ,że poprzednią dziewczyne też miał sporo młodszą i własnie go zdradzala

Gość gość
44 lata starzec ? :-):-):-):-):-)

Gość gość
Klamie,nie podobasz mu się na tyle. Miałam taką samą sytuację i on znalazł sobie mlodsza ode mnie hehe Ale dla mnie był za stary. Co śmieszne ona jest brzydsza i ma wielki koński łeb.

Gość gość
dla mnie tak sama mam 24 i chlopaka rok starszego, nie wyobrazam sobie byc z gosciem o 20 lat starszym przeciez taki by mogl byc moim ojcem :O

Gość gość
16:33- ale on zabiega o mnie i o kontakt ze mna tylko mowi, ze ma wlasnie problem z wiazaniem sie na stale...

Gość gość
Mi powiedzial ze teraz nie widzimy roznicy ale boi się co będzie za 10lat..ja22 0N40

Gość gość
Faceci są prości jak cepy. Nie chce być z tobą i już. Teraz żeby nie czuć się wydymana powinnaś go ponizyc i flirtowac z mlodszymi na jego oczach.

Gość gość
A dziwisz mu sie? jabys miala mlodszego faceta o 20 lat tez bys sie bala

Gość gość
Zabiega bo ma seks. Sluchaj doswiadczonej. Oni sa prostszy niz pierwotniaki,wszyscy bez wyjatku. Mój też zabiegał. A potem robił dystans. Kurwa jak żałuję że dałam się tak wydymac

Gość gość
On w ogóle wyczułam, że ma lekki kompleks wieku nawet się mnie kiedys pytał delikatnie czy wygląda na swój wiek, to odpowiedziałam mu, że młodziej ( zreszta naprawde mi sie tak wydaje) to widać było ,że mu to sprawiło radość ,że tak powiedziałam....

Gość gość
Nie ma żadnego kompleksu. To manipulacja emocjami. 44 to nie jest stary gość na tyle żeby miał kompleksy. Mój był w tym samym wieku i też mi posuwal te kity a po50 znalazł sobie mlodsza ode mnie. Sk***el cię bierze na litość udaje idiote żebyś ty się poczula lepsza i madrzejsza.

Gość gość
To sie nazywa "kryzys wieku sredniego"

Gość gość
A wiesz dlaczego wybiera sobie młodsze? wlasnie przez ten kryzys wieku sredniego i kompleksy wtedy sam sie czuje mlodszy

Gość gość
Podkladasz mu się i korzysta. Jakby cię kochał to by pierwszy proponowal związek. Co ty myślisz że inne młode gowniary na niego nie poleca? Jeszcze go utwierdzasz w przekonaniu że jest samcem alfa. Napisz mu że to koniec bo jest stary i ma małego. Skoncz to on cię wykorzystuje

Gość gość
Autorko, zależy na co liczysz. Jeśli myślisz o stałym związku uwieńczony małżeństwem to odpowiedź już dostałaś. Obojętnie czy się boi zdrad czy nie bo zdrady nie zawsze zależą od wieku. On nie chce. Chce takiego układu jaki teraz jest. Zmarnujesz sobie zdrowie ciągłym zapewnianiom i łechtaniem jego ego powtarzając mu że "Ty nigdy". Jak Ci taka sytuacja na teraz Ci pasuje i sprawia przyjemność to ok. Masz dużo czasu aby zmienić zdanie albo się odkochać :-)