Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię swojej figury.

Polecane posty

Gość gość

Jestem niska - mam 163 cm wzrostu. W moim przypadku to wada a nie zaleta. Jestem teoretycznie proporocjonalna ale mimo to źle wyglądam. Mam zbyt szczupłe, krótkie nogi, mały biust 70C, krótkie ręce, dłonie sa teoretycznie drobne ale mam wrażenie, że mam za grube palce, mam grubą szyję, trochę wystający brzuch (mimo że nie ma tam tłuszczu to ma taką budowę), do tego mam wystające obojczyki i ramiona mi tak wystają. Dobra wyżalilam sie :/

Gość gość
przestań pierdolić głupoty i pokaż tzytzki

Gość gość
aha zapomnialam 70 moze nie brzmi tragicznie ale mam wrazenie, ze mam mniejszy rozmiar.

Gość Miggi
Też za swoją nie przepadam :) Teraz lato chce się fajnie wyglądać. Postanowiłam kupić blender http://www.mixmedia.pl/blender-bosch-msm-6700,id-38859 i pić więcej koktajli ze świeżych owoców. Może pozwoli mi to troszkę zrzucić parę kilo.

Gość gość
cos w tym stylu

Gość prawictwo pospolite 193
czyli wyglądasz dobrze

Gość prawictwo pospolite 193
lubie dziewczyny z małymi piersiami

Gość Malizna88
Ja jestem niska i nie przejmuje sie tym :D a waga?? niech sobie jest jaka jest tym bardziej że nie lubię ćwiczyć za to lubię siedziec przed TV i oglądać filmy. A co bedzie jak na electro.pl kupie sobie nowy duży telewizor? Były tam takie jak bym chciała.

Gość urokliwa
dziewczyno! Jesteś piękna napewno! Nie ma brzydkich ludzi :) ... no dobra są, ale bez przesady ;p kum blender jak mówisz że za chuda i rób białkowe soczki, pij troche nabierzesz potem wyrzeźbisz i bedzie pieknie i z satysfakcją :) blender tani możesz kupić choćby tu avans.pl, poszperaj, nabierz masy i działaj:)

Gość till
zrób coś z tym, ja 2 kg schudłam w tydzień. Nie jem pieczywa, jem grilowane potrawy i z pary, tańczę zumbe w domu. Grill obejrzyj na avans.pl tam sa tanie i griluj, jedz zdrowiej i ruszaj sie, Użalaniem kg nie zrzucisz.