Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trust_Me_Im_A_Chemist

Książki i filmy.

Polecane posty

Cześć :) . x A taką ładną fotkę miałaś :( :D. x Zobacz sobie filmy Felliniego. Mają dużo uroku, są ambitne, a przy tym niezbyt ciężkie.

Odkąd mam kompa to mało czytam.Jak już to zawsze lubiłem przygodowe książki ( tomki, pottery),thriller y, horrory, fantastykę, baśnie i bajki, zdecydowanie nie Panowie Tadeusze czy harlekiny.A filmy to już różnie.A sprecyzuj jakie gatunki lubisz to się zobaczy.

Gość gość
Polecam "Masz tragicznego ryja" autorstwa Zbyszka Rogala

Wiesz.. Właśnie, przeczytam wszystko, prócz harlequinów i pseudoerotyków typu "50 twarzy Grey'a". :c PS W ogóle, do mojej szkoły chodzi podobna dziewczyna do Twojej Oli. I wiesz co jeszcze? Też ma na imię Ola i też ma 17 lat. :D I też jest z mat-fizu. :D

A jesteś pewna że to ta sama osoba, czy nie.I możesz chociaż podać województwo? Ostatnio bardzo mało filmów OGLĄDAM, ale obejrzałbym Jurassic World.Zawsze możesz poszukać na filmwebie.

>>>Jakiś tytuł może?<<< x Najpiękniejsza jest moim zdaniem La Strada :). x Coś aktualniejszego, a przy tym dobrego, to The Fisher King z Robinem Williamsem. x W Twoim wieku spodoba Ci się jego: Stowarzyszenie Umarłych Poetów :), x a wieczór beztroskiego, choć sympatycznego śmiechu zapewni: Pani Doubtfire :). x Gdybyś chciała spojrzeć na coś bardziej militarnego (z doskonałą muzyką) to proponuję: Good Morning, Vietnam :). x Nie wróciłabyś jednak do poprzedniego avataru ? x Ten wygląda tak... poważnie :).

O, Stowarzyszenie oglądałam, świetny, aczkolwiek bardzo smutny. :c A wiesz, że to zdjęcia ma tylko tydzień? A tamto no.. parę dobrych miesięcy. :D Szukam czegoś takiego, żeby nie było widać za bardzo mojej gęby. :D

>>>Szukam czegoś takiego, żeby nie było widać za bardzo mojej gęby.<<< x Na tamtym wyglądałaś jak... wesoły, dobry duszek :), x a na tym tak... poważnie :( i trochę nijako :(.

Ja polecam klasyk igrzyska śmierci trylogie bardzo super książka potrafi człowieka wkręcić w fotel na długie godziny czytania ja czasem lubię wrócić do tych książek. Lubie też poczytać troche biografii znanych piłkarzy czy też polityków. Histroie wojen też uwielbiam.

>>>A te chociaż jest adekwatne do mojego loginu.<<< x No dobra :). x To jest już przyjemniejsze :) :) :).

Gość gość
Misio wyrywa lachona na inteligenta

Zamiast tytułów książek dam Ci linki do kilku audiobooków. Gdy Cię zaciekawią, to sięgniesz po książki :). x Pilipiuk Andrzej Szewc z Lichtenrade https://www.youtube.com/watch?v=WCoj_ArzY6M&list=PLHKZoDfyfZVEcs5rPU792HLob6PK9F5Ca x Pilipiuk Andrzej Wampir z MO https://www.youtube.com/watch?v=m2DArOpu9Zw&list=PLAWIWxll7inIAauo_C0kr5ApGHGlG47Nn x Obie lekkie i przyjemne na letni wieczór :).

>>>Misio wyrywa lachona na inteligenta<<< x Misio sam został już wyrwany, pod podejrzeniem posiadania inteligencji :) i nie ma zamiaru tego zmieniać :). x Ja tylko dzielę się z wyjątkami na Kafe, tym co lubię :).