Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam szans u niego...

Polecane posty

Gość gość

poznałam mężczyznę, niestety z góry wiem że nie mam szans u niego... jak skutecznie odsunąć myśli i pragnienia związane z jego osobą. nie chcę robić sobie nadziei , bo później będę tylko cierpieć. jaki jest najlepszy sposób,metoda by zauroczenie nie rozwinęło się w coś głębszego,poważniejszego :-(

Gość gość
I dobrze ci tak teraz widzisz jak cierpimy bo mieliśmy o kilka cm wzrostu albo zer na koncie za malo!!!!

Gość gość
on jest wykształcony ( studia za granicą ) a ja nawet nie mam matury... twierdzi że chciałby mnie bliżej poznać ale to przecież bez sensu w takiej sytuacji... prawda ?

Gość gość
Ja u NIEGO też nie mam.. On jeden z wyższych, ja jedna z najniższych.. On ogarnięty, studiuje ciężki kierunek z naukami ścisłymi, pracuje.. Ja rzuciłam studia i teraz zaczne od nowa filologie.. Ja z rodziny lekko patologicznej.. zamknięta w sobie, bez znajomych.. on przystojny, chyba zabawowy.. Pewnie woli pewne siebie, długonogie modelki.. U Ciebie nie jest jeszcze taka przegrana sprawa, jeszcze jak chce cie poznac to co masz do stracenia..

Gość gość
Ja u NIEGO też nie mam.. On ogarnięty życiowo, ja się miotam i nie wiem co ze sobą zrobić, on jeden z wyższych, ja jedna z najniższych.. , studiuje ciężki kierunek z naukami ścisłymi, pracuje.. Ja rzuciłam studia i teraz zaczne od nowa filologie.. Ja z rodziny lekko patologicznej.. zamknięta w sobie, bez znajomych.. on przystojny, chyba zabawowy, ma fajną, normalną rodzine.. Pewnie woli pewne siebie, długonogie modelki.. U Ciebie nie jest jeszcze taka przegrana sprawa, jeszcze jak chce cie poznac to co masz do stracenia..