Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada1234

Bakalarski word egzaminator

Polecane posty

Gość ada1234

Hej! Zdawałam kolejny egzamin na prawo jazdy i znowu oblałam ;( zdawałam na bemowie 3 tygodnie temu i nie wiem czy dalej probować ;( jedyna pociecha, że trafiłam wreszcie na dobrego i normalnego egzaminatora p. Sławomira Bakalarskiego. Wcześniej zdawałam już 4 razy i egzaminatorzy zachowywali się jak roboty. Pan bakalarski za to był uprzejmy i spokojny, po egzaminie dokładnie wyjaśnił co robię źle i na co mam zwrócić uwagę. Dlatego może spróbuje ponownie, ech, zależy na kogo się trafi! jak wam szło zdawanie prawka?

Gość adi87
też miałem egzamin z p. Bakalarskim, było ok, zdałem za 1 razem

Gość gość
ja zdałam za 4 razem, w piątek 13-ego :classic_cool: egzaminator p. Tomek, nazwiska nie pamiętam, ale jak się dowiedziałam, że Tomek to wiedziałam, że równy gość i tak też było, normalny, spokojny :)

Gość gość
Fajnie jest trafić na pomocnego egzaminatora, ale głównie liczą sie umiejetności!! Egzaminator nie musi być miły, ciąży na nim odpowiedzialność, żeby nie wypuścić na drogę osoby mogącej zrobić krzywdę innym!

Gość marciaa13
Ja miałam na początku tego roku egzamin na Bemowie z Panem Sławomirem Bakalarskim był pomocny i nie stresował mnie, ale mimo to oblałam i to na placu, więc byłam załamana, potem miałam z Panem Arturem, nie pamietam nazwiska i udało się ! Także trzeba próbować i tyle! ;)

Gość nadia97
ja zdałam za drugim razem, i obserwując innych zdających, jestem w szoku z jak nędznymi umiejętnościami podchodzą do egzaminu jakby nie było państwowego! a potem mają pretensje, szok.

Gość sylvii87
też zdawałam z p. Bakalarskim i był ok, miły i widać, że wie o co w tym zawodzie chodzi, natomiast wcześniej trafił mi się jakis p. Marek i to była tragedia!!!

Gość malg
ja miałam parę dni temu na odlewniczej z tym panem Bakalarskim, o którym się naczytałam tyle strasznych rzeczy na forum gazety, a było wszystko ok, zdałam i gość zachowywał sie normalnie i uprzejmie, po co pisać bzdury i straszyć ludzi egzaminatorami?

Gość blue85
Miałam to samo, na gazecie naczytałam się jakiś bdur, że ten egzaminator jest tak straszny, że z początku przerażenie, a potem jak zaczeliśmy rozmawiać, to aż nie mogłam uwierzyć, po tym co przeczytałam wcześniej! Egzamin z panem Bakalarskim był w porządku, zero stresu i presji, pan baklarski był miły i uprzejmy a na końcu pogratulował mi zdanego egzaminu.

Gość gość
zdawałam z nim na radarowej w grudniu i było ok, ale niestety z mojej winy się nie udało, potem jeszcze miałam z jakimś panem piotrem, było w miarę, teraz mam egzamin w połowie stycznia i z nich obu to wolałabym trafić na Pana Bakalarskiego, bo był bardziej uprzejmy i po egzaminie dokładnie go ze mną omówił, co jest bardzo ważne, tak myślę.

Gość Szczęściara ja
Ja dziś zdawałam i miałam p. Bakalarskiego. Zdałam ale był to koszmar.Miałam wrażenie że chce mnie oblać od początku. Do wszystkiego się doczepiał.I te jego pytanie "Chce pani jeździć sama samochodem ,czy woli autobusem " Ja zdawałam na Radarowej - zdałam za 3 razem i poprzedni egzaminatorzy byli o niebo milsi. Przy panu Sławomirze jak powiedziałam na głos "ok prawa wolna mogę jechać " To on do mnie że "Taka rozmowa to przy instruktorze a on jest egzaminatorem " Masakra jeździłam 50 min. choć dziś W-wa bez korków bo ferie są.

Gość gość
Wrażenie się nie liczy, ja na radarowej miałam z p. całką i robił wrażenie miłego itp. a potem wcale taki nie był, wtrącał kąśliwe uwagi i mnie deprymował, ogólnie nie zdałam. Zawsze jak są puste ulice to jeżdżą dłużej, w korkach i kiedy więcej aut łatwiej jest sprawdzić umiejętności kursanta, tak mówił mi mój instruktor, teraz czeka mnie drugie podejście :((((((

Gość Cezar85
Wczoraj zdawałam na radarowej, egzaminator Sławomir Bakalarski był w porządku, trasę na radarowej uważam za trudniejszą niż Bemowo, duzo pojazdów, ośrodek wygląda paskudnie, polecam inne miejsca

Gość Cezar85
Wczoraj zdawałam na radarowej, egzaminator Sławomir Bakalarski był w porządku, trasę na radarowej uważam za trudniejszą niż Bemowo, duzo pojazdów, ośrodek wygląda paskudnie, polecam inne miejsca

Gość gość
a ja napiszę skarkę na sposób egzaminowania przez pana Sławomira Bakalarkiego , w sposób perfidny ale profesjonalny tak aby nie widziała tego kamera zainstalowana w samochodzie oblał mnie , ale nie przewidział ze ja miałem zainstalowane swoje kamery w ubraniu i teraz mam piękny dowód na działanie tego typa. zresztą będą cztery skargi na niego gdyż podobne przypadki nagrali moi znajomi. Doprowadzę do tego że p. S.B straci pracę, i udowodnię mu oszustwa!

Gość Pewelll
Sie ma, ja też niedługo mam egzamin i teraz mam stracha, ale jak možna oblać, żeby nie widziała kamera rejestrująca przebieg egzaminu? I gdzie można kupić takie na ubrania i gdzie przypiąć, żeby się nagrało dobrze? Ej i jak to możliwe ze ty i czterech ziomków trafiluście na tego samego typa?

Gość Nero90
Gość i Pewell ale jesteście naiwni! Wiecie co da wam skarga? Ze przez najbliższe kilka miechow będziecie się bujać z prawkiem, nie wiecie ze ręka rękę myjje? Wszystkich będziesz skarżyć po kolei?oni mają w d***e skargi, to jedna klika, zaszkodzisz jedynie sobie i wiem o czym pisze, bo znam przypadek z autopsji. Zapisz się na drugą zmianę, albo zmień ośrodek, zeby nie trafić goscia znowu i za chwilę będziesz pomykać autem i miec wszystko w d***e, a nie dawac im satysfakcje pogrążajac się skargami, w ogóle kto jeszcze wierzy, ze napisanie skargi cos daje, ludzie nie wiecie w jakim kraju zyjecie chyba!

Gość gość
Nagrywanie ludzi bez ich zgody jest karalne! Będziesz mieć p********e nie tylko w wordzie!

Gość gośćxOxO
Wczoraj zdawałam egzamin na Radarowej i zdałam!! Było to moje drugie podejście i podeszłam do niego totalnie na luzie, pomyślałam: co ma być to będzie, jak nie zdam-trudno. Moim egzaminatorem był właśnie Pan Bakalarski, pierwsze wrażenie-bardzo miły, zagaił rozmowę, zapytał, który raz zdaję. W trakcie jazdy zachowywał się bardzo profesjonalnie, chociaż kilka kąśliwych uwag padło, jednak koniec końców, uważam, że jest bardzo w porządku :D

Gość gośćzzz
Zdawałaś rano czy wieczorem? Zastanawiam się kiedy lepiej?

Gość gośćxOxO
Zapisana byłam na poniedziałek na godzinę 13, ale było opóźnienie i wyjechałam dopiero około 14. Na karcie mam godzinę rozpoczęcia 14:17. Siedząc w poczekalni bałam się, że z każdą godziną ruch będzie narastał, ale ku mojemu zdziwieniu nie! Pojechałam Radarową w prawo a tam na równorzędnych żadnego samochodu :p A później to już nie pamiętam co się działo, ale na pewno ogromnego ruchu nie było. Zdałam za drugim razem więc moje doświadczenie o której godzinie się zapisywać jest niewielkie, ale stwierdziłam, że między 7 a 10 ludzie jadą do pracy, autobusy jeżdżą częściej, od godziny 15-19 ludzie wracają z pracy, korki, więcej pieszych itp. Więc ta 12 lub 13 wydaje się najbardziej optymalna, a biorąc poprawkę, że nigdy nie wyjedziesz punkt 12 lub punkt 13 to tym bardziej.

Gość gość_pućka
Ja dziś zdałam ! ;) Za pierwszym razem, jestem nadal w szoku. Nie uwierzę chyba póki plastiku nie zobaczę. Ogólnie to dość dobrze znałam trasę bo kurs robiłam w Moto Start więc jeździliśmy w tych okolicach. Instruktor widać, że podpuszczał mnie, ale mu nie wyszło ;D