Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny lubicie jak sie was wrzuca do wody?

Polecane posty

Gość gość

Częsta sytuacja gdzieś nad wodą, chłopak bierze kobietę siłą i wrzuca do wody, ona kwiczy w niebogłosy i się śmieje. Czy to jest takie fajne? Dla mnie żenada...

Gość gość
samice lubią czuc sie jak szmaty

Gość gość
może nie jestem młodą dziewczyną tylko kobietą, ale ta moda na wrzucanie do wody jest przekazywana chyba z pokolenia na pokolenie, moja przygoda z taką kąpielą zakończyła się dla mnie chorobą . Koleżanki i koledzy wyciągnęli mnie nad rzekę był tam jeden chłopak, który od dawna zabiegał o moje względy, uznał,że będę pewnie w siódmym niebie jak wrzuci mnie do wody, więc zrobił to z zaskoczenia, byłam jeszcze nie przebrana woda była dość brudna i nie miałam chęci się kąpać, wrzucił mnie w ubraniach, o mały włos i bym się utopiła w płytkiej wodzie, oczywiście zachłysnęłam się tymi brudami w efekcie czego miesiąc czasu nie mogłam wyleczyć anginy , nigdy mu tego nie wybaczyłam, był dla mnie spalony, zawsze kojarzył mi się z głupim wydarzeniem.

Gość gość
współczuje. Dla mnie to też by było okropne. Co innego wrzucić do wody kogoś kto jest na basenie i w kostiumie a co innego w ubraniu do brudnej wody i jeszcze jak jest zimno...