Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

te ora

Dziewczyny doradzcie!

Polecane posty

Kupiłam kiedyś w second handzie kurtkę, która jest na mnie minimalnie za mała, nie dużo, tyle tylko, że na biuście nieco się rozciąga. Do tej pory jej nie nosiłam (miałam nadzieję, że w końcu nieco schudnę i biust mi zmaleje), bo czułam się z tym nieswojo, ale może przesadzam? Jak myślicie? Wyrzuciłybyście (lub sprzedały) piękną, tanią kutkę z takiego powodu?

Gość gość
Jak nie zapinasz na siedem spustów to noś rozpiętą, a jak zapinasz to co ci z ciucha który nie pasuje? Sprzedaj jak masz kupca i kup drugą, pasującą.

Nie bardzo mi się chce bawić w sprzedawanie, wyrzucić szkoda, i tak się zastanawiam, czy lepiej oddać do charity shopu (mieszkam w UK) czy zatrzymac. Jestem ciepłokrwista, więc chyba idąc za twoją radą powinnam zatrzymać i nosić rozpiętą z jakimś szalikiem kiedy jest wystarczająco zimno. Dzięki za radę! :)

Zdecydowałam się. Zostawię, na razie, i zajmę się najpierw pozbywaniem się ciuchów, których ani nie noszę, ani nie uważam za specjalnie piękne, a potem za najlepszą kurtkę, którą w życiu kupiłam, to powinno być oczywiste :classic_cool: