Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimalna 89

Minimalne jedzenie plus ruch????

Polecane posty

Gość minimalna 89

Wpadłam na "genialny" pomysł! Ograniczenie do minimum jedzenia, stawiam jkc na białko i dużo wody. Dodatkowo ćwiczenia i rower. Czy wg Was mam szansę zrzucić kilka kg? Od razu uprzedzę, że wiem, iż nie jest to strasznie mądre :) Waga startowa: 62,5 kg Waga docelowa: 55 kg

Gość gość
jak chcesz jeść białko i dużo wody to poczytaj sobie o diecie dukana

Gość minimalna 89
Znam dietę dukana, ale nie chce na nią przechodzić. Pytam czy ogólnie mało jedząc mogę schudnąć? już nie mam na myśli samego białka

Gość gość
Minimalnie czyli ile? Ja kiedyś jadłam minimalnie - naprawdę mało, zawzięłam się i tylko skubałam coś raz po raz, ale po kilku dniach byłam tak słaba, że nie miałam siły na normalne funkcjonowanie, więc cóż dopiero na ćwiczenia. I oczywiście po kilku dniach apetyt dopadł tak potworny, ze nie dało się go opanować. Waga wróciła. Nie wiem juz jak mam się odchudzać - nei potrafię znaleźć diety, czy sposobu odżywiania dla siebie. Na typowych dietach potrafię wytrwać 3 dni i potem koniec, a nie umiem po prostu jeść wszystko, ale mniej. Cwiczę, biegam, więc co do ruszania sie to nie ma problemu, ale nie potrafię opanować żarłoczności ...... Waże 65 kg i co schudnę, to szybkio wraca, już nie wiem co robić, aby schudnąć - jaka zastosować taktykę ....

Gość gość
Na diecie to trzeba być całe życie i taka prawda. Co z tego, że schudniesz w miesiąc 15 kg jak zaraz potem zaczniesz jeść jak dawniej? Wiadomo, że kg wrócą ( być może z nadwyżką). Żeby trwale schudnąć to należy zacząć żywić się racjonalnie i już do końca życia, a po diecie raz na tydzień kontrolować wagę i jak przytyjesz 2 kg to przykrócić sobie jedzenie i tyle. Dieta to 70% sukcesu, a 30 % ćwiczenia ( poprawiają metabolizm i skóra nie wisi).