Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach które mają dwa dołki nad pośladkami po obu stronach kręg

Polecane posty

Gość gość

osłupa?

Gość gość
to naturalne, to tzw. doleczki Wenus, miejsca, gdzie wystepuja kolce biodrowe tylne gorne. u jednych mniej u drugich bardziej widoczne ;-)

Gość gość
Fuj.

Gość gość
a to cos nienormalnego? mam takie i nigdy mi do glowy nie wpadlo zeby sie tego wstydzic albo cos :D :D

Gość gość
Jakie te baby to tepe pissdyy. Nie masz wiekszych problemow?

Gość gość
Brzydkie sa te dołki, wiem o jakie chodzi, odbierają kobiecie urodę tylnej czesci ciala i nie sa one na zgrabnych kobietach , maja to niezgrabne kobiety

Gość gość
ja nie mam

Gość gość
Nie podoba mi się to. I nie pieprzcie, że każda tak ma, bo miałem wiele kobiet, które nie miały czegoś takiego.

Gość gość
Ale popierdoleni ludzie

Oczywiście, że nie każda, ja mam teorię, że nie tylko geny na taką budowę wpływają ale też określona aktywność ruchowa. Zresztą właśnie, jakie to ma znaczenie.

Gość gość
Z******te, moja takie ma.

Gość gość
Nie kazda to ma, ja nie mam. Nie pasuje to do kobiety, nie dosc ze ma tyle kształtów, wyglebien zagłębien to jeszcze doły nad tyłkiem

Gość gość
I znów się zaczyna: pasuje, nie pasuje, brzydkie, piękne, ludzie, kiedy wreszcie zrozumiecie, że to od gustu zależy, jednemu się spodoba, drugiemu nie, jeden będzie twierdził, że kobiecie pasuje, drugi że nie, już naprawdę żeby o takich pierdołach rozprawiać to trzeba się nudzić porządnie

Gość gość
22:42 ty tez nudzisz sie widocznie, nie podoba sie to wypad, po co tu siedzisz, kafe jest po to by robic to co robia tu, kapewu?

Gość gość
22:49 gosc : ja nie mam tego gówna kochany, a wiecie ze chyba tylko raz widzialam takie doleczki chyba na plazy

Gość gość
Brunetos ty masz za to gust, widzisz ze innym nie pasuje to nie narzucaj swojego bezgustnego zdania , widocznie lubisz wiele dziur

Gość prawictwo pospolite 193
dla mnie to bez znaczenia

Gość gość
22:54 o kurwa ale ohydna ta wenus, lepiej by wyglądała bez tego czegos, odbiera jej to wyglad, nie puknalbym jej, odrzuca mnie, widac same dziury- nic wiecej

Gość gość
jestem szczupla i mam doleczki, ale mi sie one akurat podobaja :)

Gość gość
Siedzę, bo lubię, ale jak po raz setny widzę dyskusję, która nie ma najmniejszego sensu to mi się zwyczajnie śmiać się chce z tego. Co innego gadać o prawdziwych problemach albo chociaż pośmiać się z różnych rzeczy, a co innego wyzywać się w imię jakich szczegółów urody, do których upodobanie zależy od gustu, kłócenie się o coś takiego jest zwyczajnie bezowocne, ani przyjemności taka dyskusja nie sprawia, ani nie jest zabawna, ani nie daje w żaden sposób do myślenia. Więc po co?