Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach które mają dwa dołki nad pośladkami po obu stronach kręg

Polecane posty

Gość Fffffds
Dzieki. Właśnie mnie wpedziliscie w nowy kompleks. Im dłużej na kafe tym więcej mankamentów w sobie odkrywam dzięki wam...

Gość gość
U tej na koncu to wyglada jak blizny po pociskach z karabinu , nie ruchalbym

Gość gość
23:04 to po co sie pytasz, opinie zawsze beda rozne , na forum tak jest i zawzze bedzie, zrob sobie operacje tzn nuech ci tam cos wstrzykna , to odbiera seksapil Kobiecie , no bo po co jej tyle tych dziur

Gość gość
Ruchacze lubia urodę tych dziurek, normalni faceci nie podniecaja sie na ich widok:)

Gość gość
mi tam tez sie podobaja DOŁECZKI nie dziury :) ma to jakis urok w sobie :)

Gość gość
Aż sam z ciekawości musiałem sprawdzić i na szczęście nie mam takiego dziwactwa.

niesłuchaj tych bezguści, one nie umią się ubrać nawet :D To jest sexi dla jednych a dla innych niema znaczenia. Tutaj jakaś nagonka powstała na to, tak na złość czuje że to pisane jest.

Gość gość drobna
hehe :P jak zaczęli krytykować te dołeczki :P ja mimo wszystko nie zamierzam ich się pozbywać, bo mi samej się one podobają ;) a mój chłopak uważa je za słodkie ;)

Gość gość
Do Brunetos244 dziś To jest seksi dla jednych,dla drugich wręcz przeciwnie a dla innych nie ma znaczenia.Nikt nie robi żadnej nagonki,jednym się podoba drugim nie i po prostu wyrażamy swoją opinie.

Gość gość
ANGELINA JOLIE TAKIE MA

Gość gość
Na zlosc? A moze ty piszesz na zlosc, tobie sie podoba innym nie, masz swoj gust to szanuj tez innych, twojego zdania nikt nie krytykuje to ty nie krytykuj innych, zapytala to ma odpowiedzi , na kafe sa rozne zdania wiec uszanuj bo jestes niegrzecznym człowiekiem

ja sam mam lekkie, nigdy niezwracałem na to uwagi i niemialem przez to kompleksow, jakby ludzie niegadali tyle na temat otylosci i innych cech wygladu to ludzie najzwyczajniej nie mieli by tylu kompleksow we wspolczesnym swiecie

Gość gość
Angelina to facet :)

Gość gość
Jedni lubia grube inni chude, jedni lubia dziurki inni nie, proste, ja nie lubie dziur, brunet lubi, kazdy co innego lubi, ja lubie duze piersi rozmiar D albo E, ale wieksze juz nie, lubie duze pupki ale nie wielkie, lubie grubsze nogi u kobiety :)

Gość gość
Ja tam nie lubie