Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takie wymgania musi spelniac moj przyszly maz.

Polecane posty

Gość gość

-wzrost od 185 wzwyz -ma wysportowane cialo -dobry -inteligentny -z poczuciem humoru -zna przynajmniej 1 jezyk obcy biegle -gralby razem ze mna w tenisa i uprawial jogging lub inne sporty(choc ewentualnie nie bede go zmuszac jeslil nie lubi) -ma prace, w ktorej dosc dobrze zarabia, czyli przecietna lub powyzej -potrzebuje duzo kontaktu fizycznego Teraz mozecie pisac wasze wymagania co do partnerki, jesli bedzie to opis mnie to wam powiem :) Nie licze na zadne cuda, bo to tylko kafeteria i zaraz kazdy napisze ze szuka Pameli Anderson z milionami na koncie z willa. Ale... ot taki experment ;)

Gość gość
Ps. jesli naprawde spelnia powyzsze warunki jest wysoki i wysportowany, NIE musi byc przystojny, akurat ,, ladna buzia ´´nie jest dla mnie wazna u faceta.

Gość gość
tak, jesli bedzie spelnial powyzsze warunki moze byc i malpoludem :) z

Gość gość
z twarzy, zakola mi rowniez nie przeszkadzaja czy lysienie. Ale musi byc wysportowany i bystry. To mnie najbardziej pociaga u mezczyzn. Brunetos a spelniasz wymagania?:)

Powiem ci że spełniam, wiesz ? Ale nie szukam absolutnie związku na tym forum. W sumie to niemasz jakichś wymagań z kosmosu.

Gość gość
Brunetos szkoda, ale rozumiem bo tez na kafeterii raczej nie szukam. A skad wiesz ze bys sie nie ozenil? nie ozenil bys sie z kafeterianka, czy wogole nie chcesz?

Gość gość
Jest masa innych rzeczy, cech charakteru które mogły by ci się niespodobać x Jakich np? zaciekalies mnie :) rozrzucasz brudne skarpetki po mieszkaniu?

Gość gość
mi sie akurat np. podobaja cechy jak zaborczosc czy sarkazm u mezczyzn choc dla wiekszosci sa to wady

hola hola faceci też mają wymagania. Myślałaś że napiszesz jakiego chcesz i ustawią się w kolejce ? :) zaborczosc i sarkazm - raczej większość kobiet tego nielubi ale takich facetów jest całkiem sporo

Gość gość
chyba nie wiesz co to jest zaborczość. równie dobrze mogłabyś powiedzieć, że lubisz mieć siniaki pod okiem.

Gość gość
Brunetos, juz stwierdzilismy ze nie szukasz w internecie. Bylam poprostu ciekawa jakie ty masz wymagania,jesli nie chcesz napisac nie naciskam.

może miała na myśli zaborczość w granicach dobrego smaku. Nie taką co przeradza się już w jakiś poważniejszy problem. Sarkazm to samo może być fajną cechą.

Gość gość
to może miała na myśli zazdrość, bo zaborczość to wyrażenie oznaczające przemoc psychiczną.

Gość gość
przecież jej wymagtania sa niskie .. nie brakuje takich ktorzy mają 185 cm wzrostu i uwazają się za inteligentnych..

Gość gość
chodzilo mi o zaborczosc w sensie zazdrosc, kiedy ktos chce miec mnie tylko dla siebie. Zaborczosc nie musi odrazu prowadzic do przemocy.

Gość gość
,,kiedy ktoś chce mieć mnie tylko dla siebie'' to właśnie przemoc psychiczna. no ale gadka jak ze ślepą o kolorach, powodzenia 🖐️

Gość gość
Ok ją spelniam wszystko poza biegłym jezykiem, to kwestia wyuczenia sie, planuje niebawem, moje wymagania: - wiek 20-26 - wzrost 160-180 - szczupła sylwetka, usmiechnieta, naturalna - czuła, rodzinna, inteligentna Dla mnie to wszystko. GG 54166424 Jeśli spelniasz, pisz

Gość gość
A moj musi: Wzrost od 180 do 190 Normalnej budowy ciala Ladna twarz zeby byl w moim type Zadbany ale nie metroseksualny Miec od 29 do 33 lat Miec fajny samochod Miec wlasny dom Miec dobra prace i dobrze zarabiac Byc zaradny Z poczuciem humoru To chyba tyle. Dodam ze mam 30 lat i jeszcze nie spotkalam takiego co by sprostal moim wymaganiom.

Gość gość
Te też spelniam tylko nie mam domu własnego, w takim wieku nie znajdziesz człowieka z domem, dom to wspolna decyzja, GG masz wyżej to napisz jak chcesz :)

Gość gość
A wieku nie spelniam, przykro mi przeoczylem wiek, ale dla mnie twoje 30 to nie problem

Gość gość
Dlaczego nie widze moich postow

Gość gość
Autorko jesteś??