Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seksuolog czy możemy się do niego udać z tym problemem

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Mamy z mężem problem, którego nie potrafimy sami rozwiązać. Chcemy iść z tym do seksuologa..tylko czy on w tym pomoże? Chodzi o to, że mój mąż chciałby żebym była odważniejsza w łóżku żebym przejmowała inicjatywę itp. U mnie jest kiepsko z pewnością siebie i nie potrafię w ten sposób się zachowywać. Kolejny problem..mąż chce seksu analnego, próbowaliśmy, ale nie sprawia mi to przyjemności, boli i w jakiś sposób mnie to upokarza..mimo wszystko mąż napiera... chodzi o to czy on także potrafi rozwiązać problemy psychicznej związanej właśnie z brakiem pewności siebie..?? Proszę o odpowiedzi...byliście u takiego specjalisty? Jak wyglądały wizyty? Można iść z mężem?

Gość gość
Nikt nie pomoże? To dla nas bardzo ważne ! Powiedzcie chociaż czy z takimi problemami to do tego specjalisty czy do innego?

Gość gość
iść do lekarza bo masz męża kryptogeja, który chce ci rozwalić od\byt? sorry ja na twoim miejscu bym poszła do prawnika poradzić sie w sprawie rozwodu, no ale nie moja dooopa, nie moja sprawa, rozwalaj sobie od\bytnice jak chcesz, skoro masz zboka za męża