Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna odpowiednia do stworzenia z nią związku

Polecane posty

Gość gość

W związku z tym, że nie mogę znaleźć sobie faceta, przestaję już pytać: "Co może być ze mną nie tak?" Proszę Was faceci o to, żebyście napisali z jakimi kobietami chcielibyście być. Sama już sobie wywnioskuję czego mi brakuje

Gość gość
Piękne kobiety lubi zamożnych facetów jak będzie cię stać na torebkę Birkin Hermes, to nie będziesz mieć problemu z kobietami. Moja żona ma trzy takie torby i lodzika robi z połykiem ;)

Gość gość
U nas bylo tak ze to ja poderwalam meza prawiczka bedac dziewica to jest wspaniale jestesmy w bardzo szczesliwym zwiazku.Bez tabu maz i ja mezowi mozemy zagladac sobie w laptopa i komorke.Do tego maz jest w bardzo intymnych sytuacjach jak badanie ginekologa pochwy i porodzie to jest moja i meza intymnosc.Wiem ze ograniczone i obludne partneki twierdza,ze intymnosc to one i ginekolog,a nie one i maz ciemnota!Takie przezycia lacza zwiazek.

Gość gość
gość dziś Piękne kobiety lubi zamożnych facetów jak będzie cię stać na torebkę Birkin Hermes, to nie będziesz mieć problemu z kobietami. Moja żona ma trzy takie torby i lodzika robi z połykiem oczko.gif x Moja tez robiła ale dlatego że sama lubiła to robić. Wystąpiłem jednak o rozwód z wielu innych powodów a za torebką nie będę nigdy płacił majątku tylko dlatego że pisze na niej jakiś (i tu nazwisko) bo musiałoby mnie porypać. Wolę żeby mi to na koncie zostało. Myślisz że seks to wszystko? Moja PROSIŁA o bzykanko w usta i w ogóle robiliśmy masę różnych rzeczy które w innych związkach są wręcz nie do pomyślenia. Szkoda że była wredną wszą. I nie płaciłem za to wszystko żadnymi torebkami ;)

Gość gość
być sobą to znajdziesz faceta takiego jakiego lubisz.

Gość gość
Faceci lubią takie dziewczyny, które mają na nich wy/je/ba/ne. Raz w życiu zaczęło mi zależeć to gość uznał, że "nie jest gotowy na związek". Poza tym jednym jedynym wszyscy z którymi się spotykam/spotykałam "tęsknią" i wybaczają niemal wszystko. Znaj swoją wartość i nie angażuj się zbytnio. To moja recepta.