Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Styczniowe mamuśki 2016

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Czy są tu mamy, które odliczają czas do stycznia? Przyłączcie się do dyskusji i wspólnie będziemy się wspierać :)

Gość agulek 90
Witaj.jeszcze pare dni temu bym sie cieszyla .odliczalam czas.mialam termin na 23 stycznia. Dwa dni temu okazalo sie ze serduszko nie bije i,dzidziq umarla:-(

Gość M_1990
Bardzo Ci współczuję. To już była zaawansowana ciąża chyba :(

Gość gość
Witam się i ja :) Pierwszy termin na 2.01.2016, ostatnio na 31.12, ale mam nadzieję że wytrwam do stycznia, że w ogolę donoszę tą ciążę. Wczoraj wróciłam ze szpitala gdzie spędziłam 5 dni z powodu plamień - jak się okazało mam krwiaka z odklejejącą się kosmówką. Mam jak najwięcej odpoczywac, więc głównie leżę ale ciężko mi nic nie robic... Jutro idę na USG genetyczne, może dowiem się czegoś więcej o krwiaku, bo w szpitalu mi tylko powiedzieli że chyba się zmniejsza? A jak wasze ciąze? Jak narazie bez problemów?

Witajcie Kochane termin mam na 24.01 wg ostatniej @ z 19.04. Już dwa razy widziałam Skarba i jego cudowne serduszko. Dziś zaczął się 10tc. Początek ciąży upłynął pod znakiem ogromnych wymiotów i problemów z jedzeniem. Nie mogłam patrzeć i wąchać mięsa bo wycieczka do łazienki murowana. Agulek90 tulę Ciebie mocno do serca. Widocznie potrzebny był Aniołek w niebie :* trzymaj się ciepło Mamusie zaczynamy najpiękniejszą przygodę życia. Całuje wszystkie obecne i te które jeszcze nie wiedzą że dołączą do nas ;)