Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To życie nie ma żadnego...

Polecane posty

Gość gość

Pirdolonego sensu. Jak dotąd ten wspaniały świat był dla mnie jednym wielkim rozczarowaniem. Żyjemy w świecie, który funkcjonuje na fundamencie braku równości. Wszystko jest tak naprawdę dziełem przypadku, a sprawiedliwość i równość nie istnieją. Czemu niby Bóg ma sądzić człowieka w świecie, który oferuje nierówne szanse i zmusza nas często postępowania wbrew samym sobie. Nie rozumiem tego. Czy jest w tym y*****m życiu jakiś głębszy sens poza żarciem, sraniem i rozmnażaniem się jak pasożyty?

Gość gość
Nie prawda, życie to nie przypadek, sami go kształtujemy. Ja się cieszę, że są na świecie przynajmniej 3 osoby, które mnie kochają tak po prostu.

Gość gość
A ja nie mam nikogo juz kto mnie kocha , bo mama odeszla dwa lata temu . Jedyny sens odnajduje w nadzieji zmartwychwstania i w tym ze zyjemy w czasach konca , o czym mowia wspolczesne objawienia dla prorokini z Irlandii .Jest to KsiegaPrawdy ktora juz byla przepowiedziana w Ksiedze Daniela. JAK chcecie poznac prawde to polecam poczytac te Oredzia na stronie paruzja.pl .Zostala w nich miedzy innymi przepowiedziana abdykacja papieza , a obecny papiez jest falszywym prorokiem , ktory przygotowuje grunt na nadejscie Antychrysta .Swiat stoi w przededniu III wojny swiatowej a potem czeka na nas otwarcie kolejnej pieczeci czyli glod .Antychryst uciszy wojny i obieca dobrobyt ale pod warunkiem przyjecia Znakiu Bestii czyli czipu , ktory bedzie wszczepiany do reki lub na czolo .Nigdy nie wolno wam tego znaku przyjac bo utracicie zbawienie i zycie wieczne.

Gość gość
01:45 Kolejni, którzy mają monopol na prawdę, czyli nazywają prawdą coś, co jest zwykłymi wierzeniami. No ale to są ich (wasze) wierzenia, więc muszą być prawdą, bo inaczej czulibyście się niepewnie w tym wielkim świecie, prawda? Nie ma to jak ułuda. Na rzeczywistość nie macie dużego wpływu, ale ułudę tworzycie wy sami i macie na nią wpływ, jak na mało co innego.

Gość gość
Bo prawda jest tylko jedna - to Jezus Chrystus . On powiedzial :Ja jestem Droga ,Prawda i Zyciem , kto we mnie wierzy ten nie umrze na wieki . Wierzyc oznacza przestrzegac Jego przykazan. Prawda jest prosta i prymitywna . Tak mnie zlam , tak mnie skrusz Jezu ,bys zostal tylko Ty , jedynie Ty. Jezu , ufam Tobie !